Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνάει τα πρωινά της τώρα που δεν εργάζεται

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνάει τα πρωινά της τώρα που δεν εργάζεται

Μετά από 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη φέτος κάνει ένα διάλειμμα, καθώς αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση. Και η νέα καθημερινότητά της είναι διαφορετική από αυτή που είχε μάθει και συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια που εργαζόταν.

Η παρουσιάστρια έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της, ενώ τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία, τα πρωινά είναι μόνη της. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες για το πώς περνάει τα πρωινά της χωρίς τα παιδιά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο, αν δεν εργάζεσαι, μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου … στις σκέψεις σου! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο και θετικές σκέψεις», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο , αν δεν εργάζεσαι , μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δωσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου … στις σκέψεις σου ! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο κ θετικές σκέψεις ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις




Πηγή