Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Kim Kardashian βάζει highlighter στα πόδια της και ίσως πείσει και εσένα…

Μετά το body contouring (contouring σε όλα τα σημεία του σώματος – ακόμη και στα αυτιά), η Kim Kardashian έρχεται να μας «συστήσει» το νέο κόλπο να δείχνει πάντα λαμπερή η επιδερμίδα της, το body highlighting (aka highlighter σε ορισμένα σημεία του σώματος).

Στο προσωπικό της app, που μοιράζεται μεταξύ άλλων και τα μυστικά ομορφιάς της, η Kim αποκάλυψε πως συχνά χρησιμοποιεί το highlighter (πιο συγκεκριμένα τα KKW Beauty Crème Highlight sticks) για να τονίσει τις κνήμες και τους μηρούς (ακόμη και τις ωμοπλάτες της). Αυτό είναι ένα τρικ που δίνει στην επιδερμίδα μία φυσική λάμψη, που φαίνεται ειδικά στις φωτογραφίες (#γιατί_ποια_δεν_θέλει_να_φαίνεται_όμορφη_στις_φωτογραφίες;).

Κι αυτό γιατί όπως λέει η ίδια η Kim: «Το highlighting στα πόδια τα κάνει να φαίνονται πιο μυώδη και τραβάει την προσοχή στο πιο λεπτό τμήμα του ποδιού». Με ένα μεγάλο, fluffy πινέλο για ένα πιο φυσικό look, ξεκινά να απλώνει το highlighter ακριβώς κάτω από το γόνατο και κατά μήκος της κνήμης (καλαμιού) στα πόδια, αφήνοντας απ’ έξω το γόνατο. Το ίδιο κόλπο (απλά απλώνοντας το highlighter από ψηλά- στο μπροστινό μέρος των μηρών) βοηθά στο να φαίνονται τα πόδια πιο μακριά.

 

Chill

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 20, 2017 at 10:02am PDT

Το highlighter για την Kim δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο ή στα πόδια. Η πλάτη είναι ένα ακόμη μέρος που η Kim απλώνει στρατηγικά, γιατί όπως λέει η ίδια την κάνει «να φαίνεται πιο γυμνασμένη».

Πώς σου φαίνεται το κόλπο της Kim;


Πηγή