Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Kylie Jenner μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Είναι η βασίλισσα των καλλυντικών και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς μιας και τα Kylie Cosmetics, η δική της εταιρεία καλλυντικών, έχει γίνει ανάρπαστη τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, όμως, είναι και ο άνθρωπος που δε φοβάται τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και το αποδεικνύει με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Η Kylie Jenner είναι πλέον ένα κορίτσι με ξανθό μαλλί μιας και μόλις χθες αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα που είχε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα.

Η Jenner είναι γνωστή, άλλωστε, για τους πειραματισμούς που κάνει στα μαλλιά της με τις βαφές. Να σου θυμίσουμε που στο Met Gala του 2019 εμφανίστηκε με μοβ μαλλιά ή που στο παρελθόν είχε υιοθετήσει ένα bronde χρώμα; Γενικά, η δισεκατομμυριούχος νεαρή δε φοβάται τις αλλαγές, τολμά και μάλλον της βγαίνει σε καλό. Η τελευταία φορά που η Kylie υιοθέτησε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της ήταν το 2018 και μόλις χθες ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το νέο, κατάξανθο look της.

Το νέο της look θα το βρεις στην παρακάτω gallery και αυτό με το οποίο θα συμφωνήσεις μαζί μας είναι ένα: Η Kylie Jenner τού χθες με την Kylie Jenner τού σήμερα είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.

Διάβασε ακόμα: Hair ribbon: 7 χτενίσματα για να φορέσεις το πιο girly αξεσουάρ μαλλιών


Πηγή