Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Mad Clip: Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς

Mad Clip: Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς

Η μουσική τραπ μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Οι εκπρόσωποι του είδους συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube και προκαλούν… φρενίτιδα ανάλογη με εκείνη που προκαλούσε ο… Σάκης Ρουβάς.

Ο τράπερ Mad Clip παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τέλογλου, «Special Report» και μίλησε μεταξύ άλλων για το lifestyle, το πραγματικό του όνομα, την οικονομική του άνεση, τις εμφανίσεις αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

Το απόσπασμα της συνέντευξης αυτής προβλήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, νιώθω πως ότι στόχο βάλω, θα το καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πούλαγα λεμόνια θα το έκανα σε τέτοιο βαθμό που θα το έκανα καλά» ανέφερε αρχικά ο Mad Clip.

Σχολιάζοντας το lifestyle, ο Mad Clip τόνισε: «Κυνηγάς ένα lifestyle, και κακά τα ψέμματα, το να δουλεύεις 09.00-17.00 δεν θα σε πάει όσο γρήγορα θες εκεί. Βρήκα τον τρόπο μου να μεταφράσω τη δικιά μου αλητεία, να την κάνω εμπορική. Ο στόχος πάντα ήταν να είμαι μουσικός» και πρόσθεσε: «Η φάση της τραπ έξει “ξεφύγει”, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς».

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε το 2019, ο Mad Clip εξομολογήθηκε πως: «Το 2019 έκανα 240 εμφανίσεις και είμαι πλέον πάρα πολύ άνετος οικονομικά».


Πηγή