Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Miranda Kerr βρήκε τον τέλειο τρόπο για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όλες αναζητάμε τρόπους να απαλλαγούμε εύκολα και γρήγορα από αυτήν. Δοκιμάζουμε νέες δίαιτες, κάνουμε εντατική γυμναστική, προσπαθούμε να ενυδατώνουμε καλά τον οργανισμό μας και σπεύδουμε να προμηθευτούμε κρέμες για την καταπολέμησή της.

Όλα αυτά είναι πολύ σωστά και καλό είναι να τα εφαρμόζουμε όλο τον χρόνο – όχι μόνο πριν πιάσουν οι πρώτες ζέστες-, για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχει, όμως, ακόμη μία μέθοδος που μπορούμε να ακολουθήσουμε και την οποία προτείνει η Miranda Kerr.

Το αγγελάκι της Victoria Secret δημοσίευσε ένα boomerang στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε το μυστικό με το οποίο καταφέρνει να διώξει την κυτταρίτιδα. Το πανέμορφο μοντέλο με τα καλλίγραμμα πόδια αγαπά το dry brushing, το οποίο- όπως έγραψε στη λεζάντα του post- ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy self-care Sunday ? I love to dry body brush every day as it improves circulation and exfoliates. What self-care will you being doing today? ?? Speaking of self-care activities, this Tuesday I will be doing a live wellness Q&A at 2pm PT. You can submit your questions in my story today, can’t wait ✨??

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Όπως βλέπεις στο βίντεο, η Miranda Kerr βουρτσίζει τα πόδια της από πάνω μέχρι κάτω με μια στεγνή βούρτσα με φυσική τρίχα.

Αν θέλεις μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις το μυστικό του διάσημου μοντέλου. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βουρτσίζεις το σώμα σου σε στεγνή επιδερμίδα, πριν το μπάνιο ή το ντους. Έτσι, θα καταφέρεις να γίνεται καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, να αποβάλλονται οι τοξίνες και να εξομαλύνεται η υφή του δέρματος. Και καλύτερα οξυγονωμένα κύτταρα σημαίνει λιγότερη κυτταρίτιδα!

Εκτός αυτού, τα θρεπτικά συστατικά των ενυδατικών προϊόντων που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια, θα μπορέσουν να εισχωρήσουν καλύτερα και βαθύτερα στην επιδερμίδα σου. Do it!

Διάβασε ακόμα: Αντί να τις κρύβεις, μπορείς να αναδείξεις υπέροχα τις φακίδες σου με το σωστό μακιγιάζ…




Πηγή