Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Rihanna άλλαξε κούρεμα και υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση του 2021

Είναι μία από τις πιο ανατρεπτικές προσωπικότητες τις διεθνούς μουσικής σκηνής, μία πολύ ταλαντούχα γυναίκα και ένα εξαιρετικά ανήσυχο πνεύμα. Η Rihanna δεν κάθεται σε ησυχία ούτε όσον αφορά τη μουσική της, ούτε τη συλλογή εσωρούχων της, ούτε όμως και με την εικόνα της.

Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να πειραματίζεται με το hair look της και να τολμά από καρέ μέχρι mullet κούρεμα και τελικά να επιστρέφει πίσω στα πλούσια, μακριά μαλλιά της. Και πάντα, βέβαια, τα μαλλιά της γίνονται θέμα συζήτησης στα παγκόσμια ΜΜΕ. Αυτό σίγουρα θα γίνει και με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

Η γοητευτική τραγουδίστρια μόλις χθες αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αλλαγή που έκανε στο κούρεμά της. Η Rihanna έχει υιοθετήσει ίσως τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για το 2021, που δεν είναι άλλη από τις αφέλειες. Να, δες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Η star ποζάρει ξαπλωμένη, φορώντας ένα lingerie set και έχοντας αφέλειες και χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως αυτό το hair look την κολακεύει πάρα πολύ μόνο που… δεν ξέρουμε αν είναι μόνιμο ή αν πρόκειται για κάποια περούκα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yusef | Celebrity Hair Stylist (@yusefhairnyc)

Και το λέμε αυτό, διότι μόλις λίγους μήνες πριν η Rihanna έκοψε σε mullet κούρεμα τα μαλλιά της, οπότε είναι αρκετά περίεργο να προχώρησε σε μία ακόμη μεταμόρφωση τόσο σύντομα, αλλά και να έχουν μακρύνει τόσο πολύ τα μαλλιά της.

Θα μας πεις… Rihanna είναι αυτή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί τη μία μέρα να έχει καρέ κούρεμα και την άλλη pixie cut και να είναι απλά υπέροχη. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα σε αυτό!

Πάτα τώρα το play για να απολαύσεις μία από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές επιτυχίες της- και το φανταστικό καρέ της- και δες την παρακάτω gallery παράλληλα. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ωραία hair looks της αγαπημένης Rihanna!

Διάβασε ακόμα: Η Kourtney Kardashian έκανε το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης




Πηγή