Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θες να δεις live σημαντικά στιγμιότυπα από τη φετινή απονομή των βραβείων Oscars;

Ολοκληρώθηκε λοιπόν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) μία ακόμα απονομή βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, (η 90η για την ακρίβεια) που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Στην κατηγορία των αντρικών ερμηνειών τα φώτα συγκέντρωσε ο μεγάλος νικητής, Γκάρι Όλντμαν, στην ταινία «Πιο Σκοτεινή Ώρα», ενώ ο Α΄ Γυναικείος Ρόλος απονεμήθηκε στην Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για την ερμηνεία της στις «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι». Η Άλισον Τζάνεϊ κέρδισε το φετινό Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στον ρόλο της καταπιεστικής μητέρας της Τόνια Χάρντινγκ στο «Εγώ, η Τόνια» και αντίστοιχα νικητής για το Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου, ήταν ο ο Σαμ Ρόκγουελ.
Πάρε μια γεύση από τη λαμπερή τελετή στα παρακάτω βίντεο-αποσπάσματα και νιώσε για λίγο σαν να βρισκόσουν και εσύ εκεί (στο ευχόμαστε να γίνει κάποια μέρα αν το θες). 
 
Πάτα Play!

Η Άλισον Τζάνεϊ ευτυχισμένη την ώρα που παρέλαβε το χρυσό αγαλματάκι για τον Β΄ Γυναικείο Ρόλο

 
Οι λαμπερές παρουσίες πολλές και εντυπωσιακές όχι μόνο σε επίπεδο μόδας αλλά και ομορφιάς. Υπήρχαν ιδιαίτερα κομψές εμφανίσεις στα φετινά Oscars τις οποίες θαυμάσαμε.
 
 
Mini συνεντεύξεις και αξιοσημείωτες συναντήσεις μεταξύ των ηθοποιών, όπως ήταν εκείνη της Σάντρα Μπούλοκ και της Νικόλ Κίντμαν.
 
 
Η υποψήφια για Όσκαρ Μαργκότ Ρόμπι συνοδευόμενη από τη μητέρα της.
 
 
Τζούντι Φόστερ και Τζένιφερ Λόρενς μαζί επί σκηνής
 
 
 ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ
3 μακιγιάζ από τη χθεσινή απονομή Oscars που αξίζουν και αυτά ένα βραβείο

Πηγή