Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Θες να ξεχωρίζεις φορώντας τη μάσκα σου; Εμπιστεύσου το μπλε…

Η προστατευτική μάσκα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Έχουμε προσαρμοστεί στη ζωή με μάσκα και προσαρμόζουμε τόσο την περιποίηση, όσο και το μακιγιάζ μας. Βλέπεις, η μάσκα καλύπτει τα 2/3 του προσώπου μας, αφήνοντας μόνο τα μάτια και το μέτωπο εκτεθειμένα περιορίζοντας τις επιλογές μας και εκνευρίζοντας τις lipstick addicts.

Τα μάτια λοιπόν γίνονται το επίκεντρο της προσοχής και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, απλά πρέπει να μας βγάλει από τη βολή μας και να μας ωθήσει να εξερευνήσουμε νέες επιλογές και διαφορετικά χρώματα. Το μαύρο και τα nudes είναι τα καθημερινά go to για το μακιγιάζ και θα συνεχίσουν να είναι όμως, αν θέλεις να ξεχωρίσεις πρέπει να βάλεις και άλλο χρώμα στο μακιγιάζ σου. Περίμενε όμως…

Το υπερβολικό ή το λάθος χρώμα μπορεί να έχει αντίθετο αποτέλεσμα και να σε κάνει να δείχνεις περίεργη και… ανάρμοστη για μερικές εμφανίσεις. Το μπλε δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από πολύ σκούρες ως και ανοιχτές, έντονες και παστέλ. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση του look σου και να την κάνεις όσο εντυπωσιακή ή διακριτική θέλεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, το μπλε δεν περνά απαρατήρητο.

Αυτό που επίσης κάνει το μπλε τόσο τέλειο, είναι το γεγονός πως κολακεύει κάθε χρώμα ματιών. Αναδεικνύει τα καστανά, τονίζει τα πράσινα και κάνει τα μπλε ακόμη πιο εντυπωσιακά. Πως θα το φορέσεις όμως; Το γεγονός πως ο μοναδικός σου καμβάς είναι τα μάτια, κάνει τις πιθανότητες αμέτρητες. Κι όμως! Μπορείς να “παίξεις” με τα eyeliners και τα μολύβια σου, με κρεμώδεις ή και μεταλλικές σκιές, να βάψεις ολόκληρο το βλέφαρο ή να τραβήξεις εντυπωσιακές γραμμές.

Εδώ στο queen.gr δεν μένουμε μόνο στα λόγια! Για να σε βοηθήσουμε να βάλεις το μπλε στην καθημερινότητά του και να ξεχωρίσεις, έχουμε για εσένα 10 super fun και εντυπωσιακούς τρόπους με τους οποίους που μπορείς να φορέσεις το μπλε στα μάτια σου και θα τους βρεις παρακάτω. Ρίξε μία ματιά και διασκέδασε την κατάσταση, η μάσκα είναι αδιαπραγμάτευτη και όλα θα πάνε καλά.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 μεικάπ για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας σου


Πηγή