Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Θυμάσαι το πιο δημοφιλές χτένισμα των 00’s; Η Bella Hadid μόλις το τόλμησε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις καταλάβει. Το 2021 είναι η χρονιά των throwback όσον αφορά τις τάσεις της ομορφιάς. Και το λέμε αυτό, γιατί τόσο οι Οίκοι Μόδας, οι Instagrammers, αλλά και οι celebrities υιοθετούν καθημερινά beauty trends, που έχουμε ξαναδεί στο μακρινό παρελθόν.

Τι να πρωτοθυμηθούμε! Τα hair accessories και δη τα scrunchies που ήταν hot στα 90’s, αλλά και φέτος θα μας απασχολήσουν; Ή τις curtain bangs που μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’70 και αποτελούν μεγάλο trend του 2021; Όπως καταλαβαίνεις, οι old-school τάσεις δεν έχουν τέλος για φέτος και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με το πρόσφατο χτένισμά της η Bella Hadid.

Το supermodel, με αφορμή τα 26α γενέθλια της αδελφής της, Gigi, αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της και να κάνει το πιο δημοφιλές χτένισμα της δεκαετίας του 2000. Μπορείς να θυμηθείς ποιο είναι αυτό; Αν ήσουν έφηβη εκείνη την περίοδο, σίγουρα θα το είχες δοκιμάσει. Να, δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko)

Μιλάμε, φυσικά, για τη zig zag χωρίστρα. Αυτό ήταν το hairstyle που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της η Bella Hadid για το πάρτι της αδελφής της και ομολογουμένως ήταν μία κούκλα. Τα μαλλιά της star επιμελήθηκε η hairstylist, Laura Polko, δημιουργώντας μία αλογοουρά με μπούκλες και zig zag χωρίστρα και δίνοντας έτσι ένα vintage & sexy twist σε όλο το beauty look της.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις κι άλλες φωτογραφίες με το zig zag hairlook της Bella Hadid και να τη θαυμάσεις. Η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ αυτό το χτένισμα και το στυλ στη χωρίστρα. Τι λες;

Διάβασε ακόμα: Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr είναι αυτή που χρειαζόμαστε όλες




Πηγή