Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Το κραγιόν που φόρεσε και όλες οι λεπτομέρειες του look της

H Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερο εντυπωσιακή για να τη χαρακτηρίσω έτσι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Είναι όμως ένα κορίτσι, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει μία από τις κολλητές μου. Ναι, η Ιωάννα μου αρέσει πολύ και σήμερα μου άρεσε περισσότερο από άλλες φορές.

Το σημερινό της look ήταν τόσο fresh και funky, δροσερό αλλά και πολύ εντυπωσιακό, οπότε δεν μπορούσα να μην τηλεφωνήσω στο glam squad της για τις λεπτομέρειες. Ποιο είναι το glam squad της; Η υπέροχη Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου στο μακιγιάζ, ο Κωνσταντίνος Αυγερινός στα μαλλιά και η Αγγελική Μαρτσέκη στο styling.

Η Ιωάννα έχει δημιουργήσει μία από τις πιο fun και ταλαντούχες ομάδες και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τηλεφώνησα λοιπόν στη Χριστίνα (συνονόματη και φίλη μου) για το μακιγιάζ και με τη σειρά, έμαθα τα πάντα και για τα μαλλιά αλλά και τα ρούχα που φόρεσε σήμερα η Ιωάννα.

Street(hair)style: Το καπέλο τζόκεϊ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου hair accessory

Στο μακιγιάζ

«Σήμερα κάναμε ένα ηλιοκαμένο look, με super fresh, φυσικό μακιγιάζ στα μάτια και φλογερό πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν» μου είπε η Χριστίνα και φυσικά, το πρώτο που τη ρώτησα ήταν ποιο κραγιόν έβαλε στην Ιωάννα…

MALESKOU MAKIGIAZ

«Είναι το NYX Professional Makeup, Glitter Goals στην απόχρωση Shimmy. Πολύ εντυπωσιακό και πάει σε όλες» μου είπε η Χριστίνα και η επόμενη ερώτηση φυσικά ήταν για αυτό το ηλιοκαμένο look. Πώς θα μπορούσαμε να το αντιγράψουμε;

nyx glitter goals liquid lipstick quartz 3ml

«Θα χρησιμοποιήσεις ένα μεικάπ, έναν τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου και θα το περάσεις από όλο το πρόσωπο αλλά και το λαιμό. Και το ντεκολτέ ακόμα, αν φοράς ανοιχτή λαιμόκοψη. Έπειτα, χρειάζεται μόνο λίγο bronzer στο περίγραμμα του προσώπου και  τη μύτη» μου είπε πριν δώσει το τηλέφωνο στον αγαπημένο hair stylist, Κωνσταντίνο Αυγερινό.

Λιπαρά βλέφαρα: Όχι, δεν είναι ιδέα σου – Μπορεί να τα έχεις και είναι πρόβλημα

Στα μαλλιά

«Σήμερα κάναμε πολύ ελαφριά κύματα με φυσικό όγκο και στερεώσαμε τη μία πλευρά πίσω από το αυτί της Ιωάννας, για να αναδείξουμε τις γωνίες της αλλά και το τέλειο μακιγιάζ της Χριστίνας» μου είπε και μία απορία είχα: Ποιο είναι το μυστικό για τα τόσο χαλαρά, τέλεια κύματα;

MALEKSOU MALLIA

«Το χοντρό ψαλίδι. Εγώ χρησιμοποίησα ένα με διάμετρο 32 mm (πολύ μεγάλο) και έκανα τα κύματα σε μεγάλες τούφες. Όσο πιο μεγάλο είναι το ψαλίδι και όσο πιο μεγάλη η τούφα, τόσο ποιο χαλαρό αποτέλεσμα θα πετύχεις» μου απάντησε ενώ κρατούσα σημειώσεις και μετά πέρασε το τηλέφωνο στην stylist Αγγελική Μαρτσέκη.

Στο styling

«Η Ιωάννα σήμερα φόρεσε ένα χαλαρό και super fresh Miss Sixty total look. Είναι χαλαρό αλλά και εντυπωσιακό και της πάει, ξεκάθαρα, πάρα πολύ» μου είπε και έπρεπε εννοείται, να τη ρωτήσω για τις τέλειες λευκές γόβες, οι οποίες είναι και major τάση.

IOANNA MALESKOU OUTFIT2

«Οι γόβες της είναι Migato και πολύ πιο άνετες από ότι μπορεί να νομίζεις» μου απάντησε και έβαλα reminder για να τις αναζητήσω το ΣΚ.

Χριστίνα, Κωνσταντίνε και Αγγελική ευχαριστούμε! Ιωάννα you rock!

7 φθινοπωρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες


Πηγή