Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κάνε αυτές τις μικρές αλλαγές στα προϊόντα σου και θα μας θυμηθείς

Το Game of Thrones μπορεί ακόμα να αργεί πολύ αλλά οι Starks τα έχουν πει «Winter is Coming». Το ίδιο ισχύει και για την περιποίηση όμως. Μπορεί ο καιρός να μην πρόκειται να κρυώσει σύντομα αλλά θα γίνει και αυτό και θέλουμε να είστε προετοιμασμένες από νωρίς our ladies. Γι’ αυτό προτείνουμε τις εξής μικρές αλλαγές …

SPF αγαπημένο SPF
Θα συνεχίσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να φοράς αντηλιακό όπως φορούσες όλο το καλοκαίρι απλά θα αλλάξεις το είδος του αντηλιακού. Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, πρέπει να διαλέξεις ένα με υψηλό μεν SPF αλλά φόρμουλα που δεν θα σε επιβαρύνει. Ιδανικά είναι όλα τα fluid αντηλιακά (δες τα εδώ) και φυσικά το αγαπημένο μας δεν είναι άλλο από το Estee Lauder, Crescent White Full Brightening UV Base Boad Spectrum SPF 50 το οποίο λειτουργεί και σαν τέλεια βάση για το μεικάπ.

2 The Body Shop Drops of Light Pure Clarifying Face Wash

Καθαρισμός, ο απαραίτητος
Ο καθαρισμός σου πρέπει να γίνει λίγο πιο εντατικός γιατί, με την επιστροφή σου στην πόλη και με τις urban βόλτες σου, εκτίθεσαι σε πολύ περισσότερους ρύπους. Επίσης, τον χειμώνα βάφεσαι και περισσότερο, φοράς πιο βαριά προϊόντα… καταλαβαίνεις, χρειάζεται δουλειά. Διάλεξε λοιπόν ένα καθαριστικό προσώπου με πιο εντατική δράση όπως το Drops of Light™ Pure Clarifying Face Wash του The Body Shop.

 3 Avène D Pigment Légère

Λεύκανση
Δεν χαιρόμαστε που την χρειάζεσαι αλλά, αν οι πανάδες έχουν στήσει πάρτι στο πρόσωπό σου τότε πρέπει να… καλέσεις την αστυνομία και να διαλύσεις το πανηγύρι. Θα το κάνεις με λευκαντικά προϊόντα (δες, τα έχουμε εδώ) τα οποία πρέπει να χρησιμοποιείς καθημερινά. Ιδιαίτερα αγαπημένη μας είναι η κρέμα D-Pigment Légère της Avène που ενυδατώνει χωρίς να επιβαρύνει, θρέφει χωρίς να φράσσει τους πόρους και πραγματικά κάνει δουλειά ενάντια στις πανάδες.

 4 Κορρές Wild Rose Peeling Mask AHA 10

Απολέπιση
Το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο μετά το καλοκαίρι και με το να το τρίβεις χωρίς να υπάρχει αύριο δεν το βοηθάς. Δεν χρειάζεσαι τραχιές υφές που «γδέρνουν» το δέρμα σου αλλά οξέα. Οξέα που το απολεπίζουν αποτελεσματικά αλλά απαλά και το ιδανικό προϊόν για να κάνεις απολέπιση όπως πρέπει είναι το Wild Rose Peeling Mask AHA 10% της Κορρές. Το φοράς 3-10 λεπτά το βράδυ (όσο αντέχεις) και μετά το ξεπλένεις και ενυδατώνεις κανονικά.

5 Sephora Body Scrub Vanille

Και ξανά απολέπιση
Αυτή τη φορά στο σώμα. Τα λέγαμε όλο το καλοκαίρι και μπορεί να μην μας άκουγες. Τώρα πρέπει να μας ακούσεις γιατί η απολέπιση θα κάνει τη διαφορά όταν αναρωτιέσαι «να βάλω ή να μη βάλω καλσόν;». Για να έχεις όμορφο δέρμα πρέπει να το διατηρείς υγιές και το πρώτο βήμα είναι η απολέπιση. Πάρε ένα λαχταριστό scrub (δες πολλά εδώ) ή απλά πάρε αυτό που παίρνουμε και εμείς, το Sephora, Body Scrub Vanille που μυρίζει φθινόπωρο και αφήνει το δέρμα βελούδινο.

6 Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual Body Lotion Spray

Ενυδάτωση
Το δεύτερο βήμα για όμορφο δέρμα σε όλο το σώμα, όλο το χειμώνα είναι η ενυδάτωση και δεν θέλουμε να πούμε πολλά. Θα αφήσουμε το απόλυτο προϊόν να μιλήσει από μόνο του. Το Dove, Nourishing Secrets Restoring Ritual Body Lotion Spray μυρίζει καρύδα, απλώνεται με ένα ψέκασμα, ενυδατώνει απίστευτα και σου επιτρέπει να βάζεις και στην πλάτη όταν δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι να σε βοηθήσει. Sold!

7 Youth Lab. Cellulite Free Serum

Πρόληψη
Την άνοιξη έτρεχες σαν τρελή να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα. Έβαλες κρέμες και ορούς στα μπούτια και την κοιλιά σου σα να μην υπάρχει αύριο. Το καλοκαίρι σταμάτησες. Η κυτταρίτιδα εμφανίστηκε ξανά και θα κάνει το ίδιο -πιο δυναμικά- τον χειμώνα. Μην την αφήσεις, βάζε κάθε βράδυ ένα προϊόν ενάντια στην κυτταρίτιδα και όταν πια θα ξαναέρθει η άνοιξη θα σε νοιάζει μόνο ποιο σορτσάκι θα φορέσεις πρώτα! Εμείς λατρεύουμε το Youth Lab., Cellulite Free Serum που είναι ελαφρύ, απορροφάται αμέσως και κάνει θαύματα.

Διάβασε ακόμα:

Αυτή είναι η κίνηση που κάνουν όλοι οι makeup artists πριν ξεκινήσουν το μακιγιάζ των ματιών

Αυτά είναι τα αντηλιακά που πρέπει να συνεχίσεις να φοράς τον χειμώνα

H Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε χρώμα μαλλιών και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες από το Νικόλα Βιλλιώτη


Πηγή