Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Κάνε scrub στο σώμα σας με…γάντια!

Με αφορμή τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Body Shop που μόλις κατέφθασαν στο γραφείο…ανακάλυψα ένα ξεχωριστό beauty  gadget προϊόν, τα ειδικά γάντια που κάνουν τέλεια απολέπιση στο σώμα. (θα τα βρείς και σε μπορντό χρώμα) 

Με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι πρόκειται για ένα κανονικό αξεσουάρ μόδας. Στην πραγματικότητα όμως είναι γάντια από ειδικό υλικό που σε συνδυασμό με νερό και ένα απλό αφρόλουτρο, απομακρύνουν άψογα τα νεκρά κύτταρα από το σώμα! (τσεκαρισμένο). Τα φοράς και σαπουνίζεις με κυκλικές κινήσεις όλο σου το σώμα, όπως θα έκανες και απλώνοντας με γυμνά χέρια το ενυδατικό σου γαλάκτωμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το συνδυάζεις με άλλο προιόν scrub αλλά μόνο με κανονικό αφρόλουτρο, καθώς η υπερβολική απολέπιση μπορεί να είναι κατά πρώτον δυσάρεστη σαν αίσθηση και δεύτερον να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα.

Με μία γρήγορη έρευνα στο ίντερνετ θα ανακαλύψεις και άλλα έξυπνα gadget απολέπισης σώματος, για να δοκιμάσεις αν θες και κάποιες διαφορετικές μεθόδους σε σχέση με την συμβατική. Ξεδίπλωσε το παρακάτω gallery για να δεις και μόνη σου.

 


Πηγή