Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καλοκαίρι 2017: 4 hot αξεσουάρ για τα μαλλιά σου

Το Καλοκαίρι έφτασε κι αν βαρέθηκες να αφήνεις συνέχεια τα μαλλιά σου κάτω, αλλά από την άλλη πλευρά, η κομμωτική είναι ένας κλάδος που ποτέ δεν μπόρεσες να εντρυφήσεις (aka δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου ούτε την κλασική πλεξούδα), τότε δεν έχεις παρά να εφοδιαστείς με τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ για τα μαλλιά σου! Αναβαθμίζουν το hairlook με λίγες κινήσεις και χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνο ή πολλά χρήματα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 4 πιο hot αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως τα παρουσίασαν μεγάλοι Οίκοι Μόδας.

 

1)Πολύχρωμα λαστιχάκια και καπέλα baseball

Τα είδαμε να επιστρέφουν στα μαλλιά των μοντέλων στο fashion show του οίκου Chanel. Συνδυασμένα με one side ponytails και καπέλα baseball σε ψυχεδελικά χρώματα , τα scrunchies (με εμφανή τα logos των οίκων, όπως εδώ το CC του οίκου Chanel) κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στα μαλλιά.

GettyImages 612362052

Αντί, λοιπόν, να τυλίγεις μία τούφα από τα μαλλιά σου γύρω από το ponytail προκειμένου να κρύψεις το λαστιχάκι, βάλε μία πολύχρωμη πινελιά στο hairstyle σου, φορώντας ένα λαστιχάκι στο χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση! (Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου πολύχρωμο λαστιχάκι με στοιχεία που σου αρέσουν)

 

2) Μαύρη Κορδέλα

etdem mallia

Είναι από τα αξεσουάρ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με άπειρους τρόπους στο look σου. Από το λαιμό (ως chocker), τη μέση (ως ζώνη) μέχρι και τα μαλλιά σου. Η μαύρη καρδέλα μπορεί να σου εγγυηθεί ένα στιλάτο hairlook χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

hair

Είτε τυλίγοντάς την χαλαρά γύρω από το ponytail σου (στο fashion του οίκου show Monique Lhuillier), είτε γύρω από το κεφάλι σου συνδυάζοντάς την με πλεκτά updo (στο fashion show του οίκου Erdem), η μαύρη κορδέλα μπορεί να γίνει ένα από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ!

3) Εντυπωσιακά clips για τα μαλλιά στολισμένα με κοσμήματα

hair 01

Δώσε μία δόση glamour στο χτένισμά σου με τα πιο ιδιαίτερα hair clips της αγοράς για κάθε ύφος και περίσταση. Άλλα πιο funny και girly (στο fashion show του οίκου Ashley Williams) άλλα πιο ιδιαίτερα όπως στο fashion show των οίκων Marchesa και Bottega Veneta) μπορούν να φορεθούν αντί κοσμήματος!

GettyImages 610077676

 

4) Headbands

mary katrantzou

Τα εντυπωσιακά headbands δεν γίνονταν να μην συγκαταλέγονται μέσα στη λίστα με τα πιο hot αξεσουάρ για τα μαλλιά και τη φετινή σεζόν, Από τα hairlooks που αγαπήσαμε ήταν αυτά στα shows των οίκων Mary Katrantzou και Elie Saab.

 

hair08

 

Photo Credits: Getty Images


Πηγή