Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Κυτταρίτιδα τέλος! Οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να την εξαφανίσεις

Ο καιρός έχει φτιάξει πολύ, η μέρα έχει μεγαλώσει, ο ήλιος λάμπει καθημερινά και σίγουρα η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη. Παραδέξου το! Ήδη έχεις αρχίσει να ονειρεύεσαι παραλίες, αιώρες πλάι στο κύμα και beach bars που θα σου προσφέρουν τα πιο γευστικά cocktails. Και- εννοείται- πως ήδη έχεις αρχίσει να αναζητάς το νέο σου μαγιό!

Όμως… Υπάρχει ένα ζήτημα που σε προβληματίζει και δεν είναι άλλο από την κυτταρίτιδα. Το ξέρουμε και συμπάσχουμε μαζί σου. Όλες φάγαμε λίγο παραπάνω σε αυτήν τη δεύτερη καραντίνα, δεν γυμναστήκαμε όσο θα έπρεπε και γενικά κάναμε ατασθαλίες. Και αυτή η ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού δεν άργησε καθόλου να κάνει την επίσκεψή της.

Βλέπεις, η κυτταρίτιδα δεν κοιτά ηλικίες, βάρος και σωματότυπο. «Χτυπά» αλύπητα όλες μας, κυρίως σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά και στο εσωτερικό του μπράτσου. Μπορούμε, όμως, κι εμείς να τη «χτυπήσουμε». Ε, τι; Δεν θα την αφήσουμε έτσι να μας πάρει από κάτω.

Οπωσδήποτε, θα αρχίσουμε να προσέχουμε τη διατροφή μας, να μειώνουμε το αλάτι και να γυμναζόμαστε, όμως… θέλουμε και πιο δραστικά μέτρα. Και δεν υπάρχει πιο δραστικό μέτρο από το λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Το μασάζ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και, αν συνδυαστεί και με ένα καλό προϊόν (κρέμα/gel κατά της κυτταρίτιδας), πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δες στην παρακάτω gallery πώς θα κάνεις λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μόνη σου στο σπίτι.

Διάβασε ακόμα: New look! Η Hilary Duff μόλις έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της


Πηγή