Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Μαίρη Συνατσάκη: Ανανέωσε το χρώμα της και μιλήσαμε με τον Στέφανο Βασιλάκη για τις λεπτομέρειες

Μόλις χθες το απόγευμα, καθώς έβλεπα το ένα story μετά το άλλο στο Instagram καθισμένη ακριβώς κάτω από το κλιματιστικό, είδα ότι η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να «κάνει μαλλιά» στους 40 βαθμούς.

Το χρώμα της έμοιαζε πιο ξανθό, οριακά πλατινέ και πίσω της ξεπρόβαλλαν τα χέρια του λατρεμένου Στέφανου Βασιλάκη.

«Ήρωες» σκέφτηκα αλλά προβληματίστηκα… Είχε πράγματι ανοίξει τόσο πολύ τα μαλλιά της η Μαίρη;

Δες εδώ σαμπουάν για ξανθά μαλλιά

Μόνο ένας άνθρωπος μπορούσε να μου λύσει την απορία και δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον master Βασιλάκη. Του τηλεφώνησα λοιπόν και μου είπε ακριβώς τι έκαναν με τη Μαίρη σε μία από τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Τελικά τι έκανε η Μαίρη;

«Όχι, δεν τα ανοίξαμε περισσότερο. Φρεσκάραμε το χρώμα. Δεν θα έκανα πλατινέ τη Μαίρη. Δεν θα ήταν σωστό. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να γίνει ένα χρώμα σωστά και όχι να γίνει, απλά για να πούμε ότι έγινε. Αν δεις τα μαλλιά της Μαίρης είναι υγιέστατα, λάμπουν. Αυτό ήθελα

MAIRI VASILAKIS

Πράγματι,, η Μαίρη έχει υγιή, μακριά, ξανθά μαλλιά. Αυτό δεν είναι εύκολο task όταν η βάση είναι τόσο μελαχρινή. Μπορούν όλα τα μελαχρινά κορίτσια να το κάνουν άραγε;

Εδώ έχουμε μερικά από τα πιο trendy χρώματα για το καλοκαίρι

«Όλα πάνε σε όλες και όλα μπορούν να γίνουν, αν γίνουν σωστά. Είναι όμως 50-50. 50% αυτό που θα κάνω εγώ και 50% αυτό που θα κάνεις εσύ. Η Μαίρη για παράδειγμα ακολουθεί κατά γράμμα όλες μου τις συμβουλές και γι’ αυτό έχει τέλειο χρώμα και καλή ποιότητα μαλλιών.» είπε και συνέχισε.

KSANTHIA

«Δεν έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η φροντίδα μετά. Εγώ θα κάνω ένα τέλειο χρώμα, εσύ μπορείς να το συντηρήσεις; Θα κάνεις ό, τι σου πω; Αυτό πρέπει να σκεφτούν τα κορίτσια που θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές, τη δέσμευση, γιατί είναι δέσμευση να ξέρεις.» είπε ολοκληρώνοντας και με πολύ λίγες κουβέντες φάνηκε γιατί ο Στέφανος δεν είναι ένας κομμωτής σαν όλους τους άλλους.

Ο καλλιτέχνης Στέφανος

Δεν είναι κομμωτής! «Δεν είμαι κομμωτής, άρχισα να ασχολούμαι με τα μαλλιά γιατί ερωτεύτηκα τα δικά μου μαλλιά» μου είπε.

Προσεγγίζει το χρώμα, το χτένισμα, το κούρεμα με τα μάτια του καλλιτέχνη και όχι με τα μάτια ενός αυστηρού, ρομποτικού τεχνίτη.

Είναι από τους λίγους ανθρώπους που βλέπουν «το μέσα σου» όταν σε χτενίζει και το μεταφράζει σε… μαλλιά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stefanos Vasilakis (@stefanos.vasilakis)

Αυτό τον καιρό λοιπόν η Μαίρη ήθελε να είναι ξανθιά και ο Στέφανος συμφώνησε. Μου αποκάλυψε βέβαια ότι θα του άρεσε η Μαίρη με όλα τα χρώματα. Όλα της πάνε γιατί έχει τον χαρακτήρα, το κάλλος και την πειθαρχία να τα υποστηρίξει.

Stay tuned…

Η Μαίρη λοιπόν δεν άνοιξε το χρώμα της. Το φρέσκαρε για το καλοκαίρι και ο Στέφανος βρήκε λίγο χρόνο για να μου μιλήσει από το πλατό του Πρω1νού (ναι κάνει τα μαλλιά της όμορφης Φαίης). Δώσαμε ένα ακόμα ραντεβού όμως!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stefanos Vasilakis (@stefanos.vasilakis)

Θα μιλήσουμε σύντομα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και για πρώτη φορά ever, για την καριέρα, την πορεία του, τη φιλοσοφία του και όλα όσα χαρακτηρίζουν τον master Βασιλάκη γι’ αυτό μείνε συντονισμένη!

Αν θέλεις να δεις ένα χρώμα πασπαρτού για ξανθές και μελαχρινές, κοίτα εδώ




Πηγή