Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαύρισμα με αερογράφο! Οι λόγοι για να το δοκιμάσεις

Τώρα που το καλοκαίρι είναι ακόμα στην αρχή του, το σύστημα μαυρίσματος με αερογράφο  είναι η πιο ασφαλής επιλογή για να καταφέρετε χωρίς ήλιο να  εξασφαλίσετε ομοιόμορφο μπρούτζινο χρώμα στην επιδερμίδα σας. εφαρμογή. Το ενεργό συστατικό του (εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ και F.D.A των Η.Π.Α) προσφέρει τέλειο μαύρισμα σαν να είναι αποτέλεσμα ηλιοθεραπείας. Κραταει μεταξύ 4 και 7 ημερών.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του μαυρίσματος απο τον ήλιο, ή το solarium, ενώ δεν έχει καμία παρενέργεια, αλλά ούτε και κακή επίδραση στον οργανισμό.

Ο αερογράφος μαυρίζει άψογα, χωρίς να προκαλεί γήρανση και ρυτίδες. Δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν προκαλεί καρκίνο του δέρματος, δίνει ελαστικότητα και τόνωση, αφού περιέχει αλόη και βιταμίνες.

Το μαύρισμα με αερογράφο, μπορούν να το κάνουν όλοι, άντρες και γυναίκες. Συνήθως γίνεται σε όλο το σώμα, αλλά μπορεί να γίνει και τοπικά, πχ μόνο πρόσωπο, ή μόνο σώμα, ή μόνο πόδια ή τοπικά σε δέρμα με λεύκη, ή υπομελαγχρώσεις. Το ζητούν ακόμα και τον χειμώνα, όταν κάποιος θέλει εξωτική εμφάνιση, όλο τον χρόνο.

Δίνει γρήγορο, άψογο και φυσικό χρώμα σύμφωνα με την ειδική προτίμηση του πελάτη ενώ συγχρόνως ενυδατώνει και ενισχύει το δέρμα με αλόη και βιταμίνη Ε.

download 1

Το ενεργό συστατικό του Bali Sun, DHA (δι-υδροξυακετόνη), είναι άχρωμο, μη-τοξικό, με προέλευση το ζαχαροκάλαμο. Οξειδώνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και δημιουργεί βαθύ χρώμα το οποίο φεύγει σταδιακά με την φυσική αποβολή των νεκρών κυττάρων. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα μαυρίσματος, το Bali Sun περιέχει ενυδατικά συστατικά που ενισχύουν και εμβαθύνουν το χρώμα και την επιλογή αιθερίων ελαίων για αρωματοθεραπεία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Θα το βρεις σε ινστιτούτα αισθητικής και γενικότερα χώρους ομορφιάς-περιποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστικά για τέλεια χτενίσματα από έναν διάσημο ειδικό


Πηγή