Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μόνο αυτό το hair trend δεν περιμέναμε να δούμε φέτος…

Από την αρχή του 2021, μιλώντας με hairstylists, παρακολουθώντας τις τάσεις των διάσημων Οίκων Μόδας στα μαλλιά και κάνοντας ένα scroll στο Instagram είχαμε καταλάβει τρία πράγματα: ότι αυτήν τη χρονιά θα βάφουμε τα μαλλιά μας σε κοντινά με τα φυσικά μας χρώματα, ότι θα υιοθετούμε vintage χτενίσματα των 60’s, 70’s και 90’s και ότι θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τα κοντά μαλλιά και δη τα καρέ.

Γιατί μη μας πεις πως δεν θυμάσαι ότι το 2020 το καρέ κούρεμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Και ποια star δεν το δοκίμασε! Από την Jennifer Lopez και την Catherine Zeta Jones μέχρι τη Vanessa Hudgens και την Taylor Hill, πολλές ήταν οι διάσημες κυρίες που το τίμησαν δεόντως.

Ωστόσο, ευρισκόμενες ένα βήμα πριν την άρση του lockdown (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε) και αναζητώντας αυτό το glam που στερηθήκαμε έναν ολόκληρο χρόνο, ένα νέο hair trend έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Θυμάσαι τη γοργόνα Άριελ στην ταινία «Η μικρή γοργόνα»; Βασικά, μπορείς να κάνεις εικόνα τα μαλλιά της και δη το μήκος τους;

Ε, αυτό το μήκος έρχεται και πάλι στη μόδα! Ναι, τα #MermaidHair, δηλαδή, τα πολύ – ΠΟΛΥ- μακριά μαλλιά είναι μεγάλη τάση φέτος την άνοιξη και πραγματικά θα τα βλέπουμε παντού. Ήδη πολλές stars έχουν αποκτήσει #MermaidHair, ενώ και το Instagram έχει κατακλυστεί από κορίτσια που ποζάρουν περήφανα για τα μακριά μαλλιά τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να επανέλθει αυτή η τάση μετά τον καταιγισμό trends που αφορούσαν τα κοντά μαλλιά τα τελευταία χρόνια. Να, όμως, που διαψευστήκαμε! Στην παρακάτω gallery, πάντως, θα δεις celebrities και μη που έχουν ήδη τολμήσει τα #MermaidHair. Ανάμεσά τους και μία πολύ αγαπημένη, εγχώρια star!

Cover photo: @missysueblog

Διάβασε ακόμα: Τα #GlamNails είναι πάντα επίκαιρα και η Beyoncé το γνωρίζει καλά


Πηγή