Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ξέχνα το κραγιόν στα χείλη! Το TikTok προτείνει να το φοράς με έναν αλλιώτικο τρόπο

Το κραγιόν το έχουμε ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό. Βλέπεις, η πανδημία του κορονοϊού μάς ανάγκασε να βάλουμε τα καλλυντικά χειλιών στην άκρη και να τα κρύψουμε σε κάποιο νεσεσέρ στο ψηλότερο ράφι του μπάνιου μας. Αφού φοράμε τη μάσκα σε κάθε έξοδό μας από το σπίτι, δεν υπάρχει και λόγος να φοράμε κραγιόν και να το κρύβουμε.

Όλες αυτό σκεφτήκαμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποχρεωτική χρήση της μάσκας. Εντάξει, πιστεύουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε και πάλι να βάλουμε το αγαπημένο μας κραγιόν και να κυκλοφορήσουμε χωρίς μάσκες, αλλά μέχρι τότε… να είναι καλά το TikTok και τα hacks που παρουσιάζουν οι χρήστες του ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το τελευταίο make up tip, λοιπόν, θέλει να χρησιμοποιείς το κόκκινο κραγιόν σε όλο μα όλο το πρόσωπό σου. Ναι, καλά διάβασες. Το τελευταίο διάστημα γίνεται ένας χαμός στο TikTok με το contouring και… το κατακόκκινο κραγιόν, μια τεχνική που- υποτίθεται- πως δίνει φρεσκάδα και όψη υγείας σε όλο το πρόσωπο. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Σύμφωνα με τις TikTokers, το πρώτο βήμα είναι να απλώσεις το κραγιόν σου στο μέτωπο, στα μάγουλα και στο κέντρο της μύτης. Έπειτα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα μεγάλο πινέλο για να κάνεις blending το προϊόν στο δέρμα σου. Δες το βίντεο και τα λέμε παρακάτω…

Το νόημα είναι να κάνεις blending το κραγιόν με ένα πινέλο και έπειτα να βάλεις concealer στους μαύρους κύκλους, στα μήλα, στη μύτη, στο πηγούνι και στο μέτωπο. Τελευταίο βήμα- όσο αλλόκοτο κι αν φαίνεται- είναι το foundation, το οποίο θα έρθει και θα μειώσει την κοκκινίλα σε όλο το πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο make up hack δεν έχει κάποια τεχνική δυσκολία. Μας φαίνεται, όμως, αρκετά χρονοβόρο και σύνθετο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Άσε που ενέχει και τον κίνδυνο να… βγεις κατακόκκινη από το σπίτι σου. Αν θέλεις, δοκίμασέ το, ίσως με ένα ροζ κραγιόν, για να μην κοκκινίσεις επικίνδυνα. Διαφορετικά, μείνε πιστή στο all-time classic make up tip, που λέει να χρησιμοποιούμε λίγο κόκκινο κραγιόν στα μήλα, αντί για ρουζ. 

Διάβασε ακόμα: 5 μπλε και 5 καφέ μάσκαρα για να κάνεις πιο funky το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου


Πηγή