Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ξέχνα το κόκκινο, matte κραγιόν φέτος! Αυτή είναι η νέα τάση για τα χείλη

Το κόκκινο κραγιόν είναι ο βασιλιάς των χειλιών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτό που δίνει χρώμα σε όλο το πρόσωπο, αυτό που μπορεί να «σταθεί» μόνο του σε ένα μακιγιάζ και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε θελκτικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εκτός όλων αυτών, όμως, είναι και ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων. Ή μάλλον… ήταν μέχρι και σήμερα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μια νέα τάση έχει κατακλύσει τον χώρο της ομορφιάς το τελευταίο διάστημα και βάζει στην άκρη τόσο το κόκκινο κραγιόν, όσο και τις ματ υφές γενικότερα. Πρόκειται για ένα trend, που έχει κατακλύσει το TikTok και θα σε πάει πολλά χρόνια πίσω… Στη δεκαετία του ’90. Μήπως κατάλαβες τώρα τι σου περιγράφουμε;

Ας το πάρει το ποτάμι! Φέτος, λοιπόν, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ και ειδικότερα στα χείλη είναι το lip gloss. Μήπως τώρα σου θυμίσαμε την εποχή που πήγαινες σχολείο και ξεκίνησες να πειραματίζεσαι με το make up; Όλες κάπως έτσι αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε το μακιγιάζ… Με ένα lip gloss και ένα μαύρο μολύβι ματιών.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πολύπαθο 2020, όπως καταλαβαίνεις, το lip gloss έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να μας θυμίσει… τα νιάτα μας, τις ανέμελες μέρες που ήμασταν έφηβες και τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε το «ταξίδι» μας στον κόσμο των καλλυντικών και του make up. Και επειδή σίγουρα από τότε δε σου έχει μείνει κανένα lip gloss (αν σου έχει μείνει πέταξέ το τώρα), σκεφτήκαμε να σε μυήσουμε και πάλι σε αυτόν τον juicy, λαμπερό κόσμο, προτείνοντάς σου τα επτά πιο ωραία lip gloss που θα βρεις αυτήν την εποχή στα καταστήματα καλλυντικών. Είναι ζουμερά, χρωματιστά και πολύ, πολύ σύγχρονα. Θα τα λατρέψεις!

Διάβασε ακόμα: Recycling beauty: Εσύ ξέρεις ποια προϊόντα ομορφιάς ανακυκλώνονται και ποια όχι;


Πηγή