Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ξανθές VS Μελαχρινές: 10 stars που έχουν δοκιμάσει και τις δύο αποχρώσεις στα μαλλιά τους

Υπάρχουν κάποιες celebrities που όσα χρόνια κι αν περάσουν μένουν πιστές στο χρώμα των μαλλιών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η Jennifer Aniston και η Gisele, που σταθερά, εδώ και δεκαετίες, έχουν ένα signature ξανθό-μελί χρώμα, το οποίο τους ταιριάζει πολύ.

Υπάρχουν, ωστόσο, και εκείνες οι Hollywood stars που δεν κάθονται σε ησυχία με τα μαλλιά τους. Πειραματίζονται με το χρώμα και, μάλιστα, τολμούν ριζικές αλλαγές. Δεν εννοούμε, φυσικά, αυτές που θα επισκεφθούν το κομμωτήριο για να κάνουν μερικά highlights ή babylights. Λέμε για εκείνες που από ξανθές γίνονται εν μία νυκτί μελαχρινές και μετά επιστρέφουν στο ξανθό τους.

Είναι τολμηρό αρκετά αυτό, αν το καλοσκεφτείς. Και, μάλιστα, δείχνει πως αυτά τα κορίτσια τα έχουν πολύ καλά με τον εαυτό τους. Γιατί; Διότι- ας μη λέμε ψέματα- για να γίνεις από μελαχρινή ξανθιά και τούμπαλιν σημαίνει πως δεν έχεις ανασφάλειες με την εικόνα σου, πως νιώθεις καλά με εσένα.

Οι 10 stars, λοιπόν, που θα βρεις στην παρακάτω gallery έχουν φτάσει… στα άκρα αλλάζοντας τα μαλλιά τους από ξανθά σε σκούρα καστανά και πάλι πίσω. Το έχουν κάνει είτε για χάρη ενός ρόλου που είχε μεγάλη σημασία στην καριέρα τους, είτε γιατί απλά επιζητούσαν μια αλλαγή στην εμφάνισή τους. Και- στις περισσότερες περιπτώσεις- και οι δύο εκδοχές τους στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Είσαι έτοιμη να τις δεις και να τις θυμηθείς; Κάνε scroll και… απόλαυσέ τις!

Διάβασε ακόμα: 10 υπέροχα δώρα ομορφιάς που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου σήμερα


Πηγή