Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

H makeup artist της Emma Corrin μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα Critic’s Choice Awards

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή η σεζόν των βραβείων εξελίσσεται πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερα από ότι περίμενα. Με την πανδημία πάνω από το κεφάλι μας και με τα κόκκινα χαλιά ακόμα κρυμμένα στις αποθήκες, όλα γίνονται διαδικτυακά και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχα μεγάλες προσδοκίες. Είναι εξάλλου διαφορετικό το να ξενυχτάς για να δεις τις σταρ να παρελαύνουν από το να ψάχνεις τις φωτογραφίες τους στο χάος των social media. Το συνήθισα ωστόσο και η αλήθεια είναι ότι τα αγαπημένα μας κορίτσια, από την άνεση του σπιτιού τους, έχουν κάνει συγκλονιστικές εμφανίσεις ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Η Emma Corrin είναι ένα από αυτά τα κορίτσια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Harry Lambert (@harry_lambert)

Μετά τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες και την απίθανη εμφάνιση που θύμιζε πιερότο, ήρθε χθες να μας χαρίσει μία ακόμη θρυλική –τολμώ να πω- εμφάνιση με το Schiaparelli mini, haute couture φορεμά της και με το αποδομημένο, 90’s μακιγιάζ που έκανε για εκείνη η υπέροχη Florrie White. H Florrie κρύβεται πίσω και από το μακιγιάζ των χρυσών Σφαιρών, με την iconic σταγόνα που ζωγράφισε την τελευταία στιγμή πριν φωτογραφηθεί η Emma. Δεν γινόταν λοιπόν να μην επικοινωνήσω μαζί της και εκείνη δέχτηκε να μου μιλήσει για το look και την έμπνευσή της.

«Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες ήταν πολύ exciting και ικανοποιητικές. Λάτρεψα κάθε λεπτό της διαδικασίας, από τις συζητήσεις για το look με τον στιλίστα της Harry Lambert και τον κομμωτή της Daniel Martin, μέχρι τους ξέφρενους ρυθμούς της βραδιάς που ετοιμάσαμε την Emma και έπειτα μείναμε ξύπνιοι για να παρακολουθήσουμε την απονομή. Όλοι δείξαμε τα σημεία αναφοράς στην Emma και από κοινού συμφωνήσαμε το τελικό look. Όταν την ετοιμάζαμε, ο στιλίστας της Harry ήταν μαζί μας μέσω zoom από το Los Angeles. Όλη η διαδικασία ήταν υπέροχα δημιουργική, τη λάτρεψα και η συνεργασία μου με τη Sisley στο μακιγιάζ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για το όμορφο, μοντέρνο αποτέλεσμα στο πρόσωπο της Εmma» μου είπε η Florrie με μεγάλο ενθουσιασμό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

Πράγματι, έπρεπε να μείνουν αρκετή ώρα ξύπνιοι όλοι τους λόγω της διαφοράς της ώρας. Η Emma δέχτηκε άβαφη το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά αφού είχε ήδη ξεβαφτεί και εμείς τη λατρέψαμε σχεδόν όσο και η Florrie πoυ έχει αναπτύξει μία ξεχωριστή σχέση μαζί της: «Γνωριστήκαμε πέρισυ τον Ιούλιο στην φωτογράφιση ενός εξωφύλλου. Είναι τόσο ανοιχτόμυαλη και ελεύθερη, πράγματα που την κάνουν τη συνεργασία μαζί της απλά απολαυστική. Θαυμάζω την αποφασιστικότητά της, τη δίψα της για μάθηση, τον ενθουσιασμό της και φυσικά για το ταλέντο και την ομορφιά της. Τη λατρεύω!» μου είπε και είναι ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό είναι για μία συνεργασία να έχει τόσο σημαντικές και σταθερές βάσεις ώστε να έχει ένα τόσο εντυπωσιακό και άρτιο αποτέλεσμα, σαν αυτό που είδαμε στην εμφάνιση της Emma.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Ποια ήταν όμως η έμπνευσή της για το τελικό look που απλά μας ξετρέλανε; «Το φόρεμα ήταν οδηγός για όλους μας. Ήταν τόσο couture, τόσο στολισμένο και έτσι ήθελα να το συνδυάσω με κάτι cool και αβίαστο. Βρήκα μία φωτογραφία της Κate Moss από τη δεκαετία του 90 με καθαρό, πολύ λαμπερό δέρμα και ένα διακριτικό αλλά δυνατό smoky look, περισσότερο punk παρά glamour και ήταν τέλειο» μου εξήγησε και δεν μπορούσα να μην την ρωτήσω για τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Όλο το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Sisley που είναι ιδιαίτερη αδυναμία μου και κάθε γυναίκας που τα έχει δοκιμάσει!

inspo kate corrin

«Στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου πέρασα το Phyto-Khol Perfect στην απόχρωση Black και πολύ κοντά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων. Στη ρίζα των άνω βλεφαρίδων πέρασα το Phyto-Khol Star Waterproof πρώτα από όλα και έπειτα έβαλα λίγη από τη σκιά Phyto-Ombre στην απόχρωση Silky Rose στην εσωτερική γωνία των ματιών. Έπειτα, πέρασα πάνω από το μολύβι την απόχρωση Mat Cocoa και έκανα blending σε όλο το βλέφαρο για να δημιουργήσω αυτό το smoky, αγορίστικο αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσα με άφθονη So Intense μάσκαρα» μου είπε και ξεκάθαρα, αυτό το μακιγιάζ αποδεικνύει ότι, τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ δεν χρειάζονται ούτε πολλά προϊόντα ούτε και πολλά χρώματα.

emma corrin makeup eyes

Όσο για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό αν υπήρχε κόκκινο χαλί στο οποίο θα περπατούσε η Emma, η Florrie είπε όχι! Έκανε τα πάντα σα να ετοίμαζε την ηθοποιό για το πιο λαμπερό red carpet όπως άλλωστε και όλο το glam squad της. Η Emma Corrin λoιπόν είναι μέσα στο top 3 μας από τα Cristics’ Choice Awards και η Florrie μία υπέροχη καλλιτέχνης που απλά έχουμε λατρέψει. Thank you Florrie, you are amazing!

Διάβασε ακόμα:  Critics’ Choice Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks




Πηγή