Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Οι γυρισμένες άκρες των 90’s επέστρεψαν! Hair Inspo η Ελεονώρα Μελέτη

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ολοένα και περισσότερα beauty trends περασμένων δεκαετιών επανέρχονται στο προσκήνιο, με τα 90’s να έχουν την τιμητική τους. Από εκείνη τη θρυλική δεκαετία έχουν ξεχωρίσει οι τάσεις στα μαλλιά και ειδικά τα χτενίσματα με hair accessories.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο, ήρθε σήμερα για να μας… θυμίσει άλλο ένα hair trend των 90’s που είναι ultra chic και πολύ εύκολο να το πετύχεις μόνη σου. Η παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε σήμερα on air με ίσια μαλλιά και γυρισμένες άκρες προς τα μέσα δίνοντάς μας το απόλυτο hair inspo της εβδομάδας.

Ελεονώρα Μελέτη: Sleek hair και υπέροχο μακιγιάζ με έντονο κραγιόν! Το καλύτερο look του φθινοπώρου

Το beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Καθημερινά, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Ελεονώρας Μελέτη επιμελείται ο προσωπικός της hairstylist & make up artist, Θάνος Βογιατζής.

Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια είπε «MEGA Καλημέρα» έχοντας έντονη χωρίστρα στο πλάι, ίσια μαλλιά και άκρες γυρισμένες προς τα μέσα αλά… 90’s!

Η Ελεονώρα υιοθέτησε το πιο hot hair trend των 90’s, το οποίο λάτρευαν οι stars της εποχής, όπως η Michelle Pfeiffer.

Στο μακιγιάζ της επέλεξε να κάνει smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις και να ολοκληρώσει το look με ροζ κραγιόν.

Όσο για το outfit; Η Ελεονώρα επέλεξε να φορέσει σήμερα μια πλισέ, μαύρη, midi φούστα, που κολάκευε τη σιλουέτα της, και λεοπάρ πουκάμισο. 

Πώς θα κάνεις κι εσύ γυρισμένες άκρες

Υπάρχουν δύο τρόποι να κάνεις κι εσύ τις γυρισμένες άκρες των 90’s.

#1 Με ψαλίδι για μπούκλες

Πάρε ένα μέτριο ψαλίδι, τύλιξε τις τούφες με φορά προς τα μέσα και κράτα τες για 30 δευτερόλεπτα. Άφησέ τις και… έτοιμες οι γυρισμένες άκρες προς τα μέσα.

#2 Με ρόλεϊ

Χρησιμοποίησε μέτρια ρόλεϊ για να κάνεις γυρισμένες άκρες. Τύλιξε μέτριες τούφες με φορά προς τα μέσα και άσε τα για μερικές ώρες έτσι. Ανάλογα με το αν θέλεις να είναι έντονο ή διακριτικό το αποτέλεσμα, θα τυλίξεις πιο μακριές ή πιο κοντές τούφες.


Πηγή