Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Οι φθινοπωρινές τάσεις στα κραγιόν θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου

Μπορεί η καθημερινότητα και η νέα κανονικότητα την οποία βιώνουμε να μας θέλει να φοράμε πάντα και παντού μάσκες προστασίας και κατά συνέπεια να δίνουμε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών μας. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι πρέπει και να παραγκωνίσουμε το νούμερο ένα καλλυντικό όλων των γυναικών: το κραγιόν.

Το κραγιόν ήταν, είναι και θα παραμείνει ο «βασιλιάς» στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Τώρα θα μας πεις «πώς θα γίνει αυτό με τη μάσκα;». Σίγουρα, θα υπάρχουν στιγμές που είσαι με τους οικείους σου και δε φοράτε μάσκα ή που κάνεις ένα διάλειμμα στον προαύλιο χώρο της δουλειάς σου και αφαιρείς για λίγα λεπτά τη μάσκα σου, ώστε να αναπνεύσεις καλύτερα.

Σε αυτές, λοιπόν, τις συνθήκες πρέπει να λάμψεις και με το κραγιόν σου. Γι’ αυτό κι εμείς στο σημερινό θέμα αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε τα τέσσερα lipstick trends του φετινού φθινοπώρου- όπως τα παρουσίασαν οι Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks- και να φέρουμε το… χρώμα και το χαμόγελο στα χείλη σου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι φετινές τάσεις στα κραγιόν ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Είτε θέλεις ένα πιο φυσικό look με ανεπαίσθητο κραγιόν, είτε θέλεις ένα fiery αποτέλεσμα, είτε προτιμάς να κινηθείς σε πιο dark make up δρόμους, η σεζόν που διανύουμε σου τα επιτρέπει όλα!

Διάβασε ακόμα: Η Estée Lauder στέλνει το αγαπημένο σου προϊόν… στο Διάστημα


Πηγή