Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιείς το ψαλίδι βλεφαρίδων (video)

Ένα από τα ζητήματα που απασχολεί πολλές γυναίκες είναι πώς θα αποκτήσουν πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες… πριν βάλουν τη μάσκαρα. Βλέπεις οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες κάνουν το βλέμμα μας πιο σαγηνευτικό, γεμάτο ένταση. Πολλά κορίτσια στρέφονται συχνά στη λύση των extensions, για να αποκτήσουν επιτέλους το αποτέλεσμα που ονειρεύονται. Ωστόσο, αυτή η τεχνική μακροπρόθεσμα ίσως να οδηγήσει σε πολύ αδύναμες βλεφαρίδες και αυτό δεν το θέλουμε.

Για αρχή, μπορείς να προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου το καστορέλαιο, το οποίο σίγουρα δυναμώνει την τρίχα της βλεφαρίδας και χαρίζει όψη υγείας στις τριχούλες σου. Έχε, όμως, υπόψη ότι δεν τις μεγαλώνει, ούτε ξαφνικά θα βγουν νέες τρίχες. Απλά τις δυναμώνει και τις διατηρεί υγιείς.

Σε δεύτερη φάση, λοιπόν, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το eyelash curler. Ναι, μιλάμε για το ψαλίδι βλεφαρίδων, το οποίο είναι πανεύκολο στη χρήση, δεν πονάει καθόλου και μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να σου χαρίσει έξτρα μήκος και εντυπωσιακή καμπύλη στις απόλυτα φυσικές βλεφαρίδες σου.  Στην αγορά κυκλοφορούν τριών ειδών eyelash curlers: το κλασικό μεταλλικό ψαλίδι, το πλαστικό και το θερμαινόμενο με διακόπτη. Εσύ μπορείς να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στα οικονομικά σου μιας και τα τρία κάνουν την ίδια δουλειά.

Προσοχή, όμως! Πριν το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα μάσκαρα και οι βλεφαρίδες σου να είναι εντελώς στεγνές.

Δες στο παρακάτω βίντεο, βήμα-βήμα, πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις το eyelash curler για υπέροχες, καμπυλωτές βλεφαρίδες.

Διάβασε ακόμα: 6 tips για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια στην περιοχή του βλεφάρου


Πηγή