Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αν κάνεις σχέση με αυτά τα 3 ζώδια, θα σταθούν σαν «βράχοι» δίπλα σου!

Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι εκείνοι που εμφανίζονται όταν τους χρειάζεσαι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι έναν ώμο πάνω στον οποίο θα γείρεις όταν περνάς δύσκολα ή μπορεί να υποδηλώνει έναν σύντροφο που βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα και σε βοηθά να τα αντιμετωπίσεις.

Αν θέλεις έναν σύντροφο στον οποίο μπορείς να βασιστείς, σκέψου το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα από τα ζώδια που μπορούν να γίνουν ο «βράχος» μέσα στη σχέση σου. Ένας βράχος που τίποτα δεν τον ταρακουνάει και πάντα θα είναι εκεί για σένα. Τα ζώδια αυτά έχουν αυτό που λέμε «τα μυαλά στο κεφάλι τους» και ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιούν για να φέρουν σε πέρας ό,τι αναλαμβάνουν.

Δεν έχεις λοιπόν, παρά να διαλέξεις ένα από τα 3 ζώδια της λίστας μας, που είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρει τόσο υποστήριξη όσο και λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα εξαιρετικά αφοσιωμένο ζώδιο. Προσεγγίζει την αγάπη και τον έρωτα όπως και τη δουλειά, δηλαδή με απόλυτη προσήλωση και υπευθυνότητα.

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θα εξαντλήσει κάθε επιλογή και θα παρακολουθεί όλες τις μικρές λεπτομέρειες που τόσο σε κουράζουν και σε μπερδεύουν, τότε διάλεξε έναν Παρθένο. Θα φτιάξει λίστες για όλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, θα φροντίσει και θα ελέγξει τους λογαριασμούς, θα θυμάται όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια και θα δείχνει κατανόηση στις παραξενιές σου όταν είσαι άρρωστος/η. Πραγματικά, δεν θα μπορούσες να βρεις πιο υποστηρικτικό σύντροφο σε κάθε στιγμή σου.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα πολύ αξιόπιστο ζώδιο. Και ενώ μπορεί να περιμένεις απλώς την υποστήριξή του όταν την χρειάζεσαι, εκείνος θα φροντίσει να πάρει στις πλάτες του το κάθε τι, προκειμένου να γίνει η δουλειά σωστά και υπό τον έλεγχό του. «Πρόληψη» είναι η αγαπημένη του λέξη!

Είναι σοφό και έμπειρο ζώδιο, κατανοεί απόλυτα τη σημασία της ευθύνης και γοητεύεται από τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τη δύσκολη πλευρά της ζωής. Είναι φιλόδοξος, αυτάρκης, και διαθέτει όση αντοχή χρειάζεται για να πετύχει κάθε στόχο που θέτει.

Βασίσου επάνω του για να κάνει σωστά τα ψώνια του σπιτιού, να ελέγξει και να ρυθμίσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις ή για να σου ετοιμάσει το τέλειο βιογραφικό, όταν εσύ θα είσαι απασχολημένος/η στη δουλειά ή στο σπίτι. Ένας Αιγόκερως θα διεκπεραιώσει κάθε δύσκολη εργασία για χάρη σου και θα είναι περήφανος γι’ αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ

«Αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα». Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο ενός Ταύρου και αν ψάχνεις για ένα σύντροφο «βράχο», στον Ταύρο θα βρεις μια σταθερή αξία. Το ζώδιο αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο, πριν προχωρήσει σε μια σχέση, επειδή από τη στιγμή που θα το αποφασίσει, θα κολλήσει κιόλας. Δεν είναι το ζώδιο που του αρέσουν οι αλλαγές. Όταν μπει στη σχέση, μπαίνει με προοπτική το «για πάντα».

Επειδή, από χαρακτήρα, δυσκολεύεται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη, θα δώσει όλο του τον εαυτό για να βελτιώσει τη σχέση σας και να διώξει μακριά κάθε πιθανότητα χωρισμού. Σε αυτόν του τον αγώνα λοιπόν, η σταθερή γήινη φύση του τον ωθεί να κάνει ένα σωρό πράγματα, ώστε να διατηρηθεί η σχέση σας σε βάθος χρόνου. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την ανάπτυξη υγιών μορφών προσκόλλησης έως το να βρίσκει τρόπους για να ικανοποιεί τακτικά τις αισθήσεις σου. Με αυτούς τους τρόπους καταφέρνει να σου προσφέρει μια σταθερή βάση, πάνω στην οποία θα στηρίζεσαι για να παίρνεις δύναμη και αντοχή για τα δύσκολα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια «ζορίζονται» πολύ όταν κάνουν σχέσεις

Αυτός είναι ο λόγος που χάθηκε ο έρωτας και το πάθος από τη σχέση σου!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν μπλέξουν μαζί σου!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή