Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο τρόπος να αποκτήσεις τα μαλλιά της Kate Middleton είναι πιο εύκολος απ’ ότι νομίζεις…

Η Kate Middleton έχει τέλεια μαλλιά ή για την ακρίβεια έχει τα μαλλιά που οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε να έχουμε: Ίσια, πυκνά, με φυσικό όγκο και πάνω απ’ όλα υγιή και καθόλου ταλαιπωρημένα. Το μυστικό τους; Η σωστή φροντίδα και η περιποίησή τους με τα σωστά προϊόντα φυσικά!

 

via GIPHY

Τα νέα λοιπόν, είναι πολύ ευχάριστα γιατί ο professional hairstylist και προσωπικός κομμωτής της Δούκισσας του Cambridge, Rossano Ferretti, μόλις λάνσαρε τη δική του σειρά περιποίησης προϊόντων για τα μαλλιά (η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Net-a-Porter).

Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, για πιο απαλά και με όγκο. Μαζί με το σαμπουάν και το conditioner η κάθε σειρά περιλαμβάνει προϊόντα styling, που θα φέρουν κάθε γυναίκα πιο κοντά στο όνειρο των μαλλιών αλα Kate Middleton.

via GIPHY

«Δημιουργήσαμε αυτά τα προϊόντα για κάθε τύπο των μαλλιών. Συνήθως, οι περισσότεροι δίνουν έμφαση στην περιποίηση του σώματος, στο μακιγιάζ, ή τις κρέμες κάθε λογής για το πρόσωπό τους, όμως, για τα μαλλιά, θα πρέπει να υπάρχει μία ρουτίνα που θα διατηρεί ζωντανό το κούρεμα και το χρώμα τους καθώς μεγαλώνουν» λέει χαρακτηριστικά στο InStyle ο κομμωτής.

Τη σειρά μπορείς να τη βρεις όλη εδώ

 


Πηγή