Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Athens Children’s Ballet -Ακροάσεις για μικρές χορεύτριες και μικρούς χορευτές

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παράσταση του Athens Children’s Ballet «Περσεφόνη: το Μυστικό των Εποχών», το ACB προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε ακρόαση για να στελεχώσει τη φετινή ομάδα!

Μπαίνοντας δυναμικά στην πέμπτη συνεχόμενη χρονιά δραστηριότητας, το Athens Children’s Ballet αναζητά χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 10-23 ετών (έως και 24 ετών για τους άντρες) για το πρόγραμμα χοροδιδασκαλίας του. Τη διδασκαλία για το 2017 έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταλαντούχος Erico Montes Nunes, Α’ Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου (Royal Ballet).

Το πρόγραμμα του Athens Children’s Ballet έχει ως εξής: χοροδιδασκαλία με τον Erico Montes για μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Συνεχίζονται οι πρόβες κάθε Κυριακή μέχρι την ημερομηνία των παραστάσεων. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με την παρουσίαση κλασικού μπαλέτου τον Δεκέμβριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-u_LKj0C4nWP7zj3pLAPqVJKvaXZ5mhsdayoHD6uu6UGlXQ/viewform?c=0&w=1%CE%BA%CE%B1%CE%B9 

Οι ακροάσεις διεξάγονται στο: Athens Ballet Centre, 144 3ης Σεπτεβρίου & Πιπίνου 2ος όροφος, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα
Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Info στο: <!– var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy10526 = 'acb.auditions' + '@'; addy10526 = addy10526 + 'gmail' + '.' + 'com'; var addy_text10526 = 'acb.auditions' + '@' + 'gmail' + '.' + 'com'; document.write('‘); document.write(addy_text10526); document.write(‘‘); //–>n <!– document.write('‘); //–> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. <!– document.write('’); //–>  και στο τηλ.: 210-6206863


Πηγή