Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τέλεια smoky eyes

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες που έχουμε να κάνουμε όλο και πληθαίνουν. Το τι θα μαγειρέψουμε, πώς θα στολίσουμε το γιορτινό τραπέζι, τι θα φορέσουμε, αλλά και τι μακιγιάζ θα κάνουμε είναι μερικά από τα ερωτηματικά που «ταλανίζουν» το μυαλό μας.

Για το τελευταίο- σχετικά με το make up- σου έχω τη λύση. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να δοκιμάσεις το smoky eyes. Να δώσεις ένταση στην περιοχή των ματιών αυτά τα Χριστούγεννα και να αφήσεις σε πιο nude τόνους τα χείλη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις smoky eyes, αν αυτό πιστεύεις. Και για να σε πείσω σε αφήνω να διαβάσεις παρακάτω τα tips και τις συμβουλές που μου έδωσε ο ταλαντούχος make up artist, Θάνος Βογιατζής, ώστε να πετύχεις το πιο σωστό και κομψό smoky eyes σε αυτές τις γιορτές.

«Κατ’ αρχάς, να πούμε πως smoky eyes θεωρείται η τεχνική κατά την οποία έχουμε σκιά σβησμένη κάτω από το μάτι. Τώρα πια το smoky eyes δεν γίνεται μόνο με το κλασικό μαύρο-γκρι, που θεωρούσαμε παλαιότερα. Μπορούμε να «παίξουμε» με τα χρώματα και να κάνουμε smoky eyes με μπλε σκιές, με γκρι και ασημί. Να συνδυάζουμε πάντα, όμως, παρεμφερείς αποχρώσεις», μας λέει ο Θάνος Βογιατζής.

«Εγώ, προσωπικά, προτιμώ να κάνω smoky eyes με δύο σκιές και όχι με μία. Χρησιμοποιώ πρώτα μια σκούρα απόχρωση σε όλο το καπάκι και σβήνω με μια πιο ανοιχτόχρωμη. Θεωρώ σημαντικό να σβήνουμε τη σκιά με μαλακό πινέλο, γιατί έτσι έχουμε ένα πιο soft αποτέλεσμα. Αν μια κοπέλα θέλει ακόμα πιο έντονο smoky eyes, προτείνω να βάλει μολύβι εσωτερικά στο μάτι, να το πατήσει μέχρι έξω και έπειτα να το σβήσει. Και, φυσικά, πολλές στρώσεις μάσκαρα. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ sexy», εξηγεί ο Θάνος Βογιατζής.

smoky eyes make up

Και συνεχίζει: «Εγώ γενικά προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις στα smoky eyes. Αν μια γυναίκα, όμως, θέλει να κάνει το μακιγιάζ πιο γιορτινό, τώρα τα Χριστούγεννα, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια glitter σκιά για έξτρα λάμψη. Σε παρόμοια απόχρωση, βέβαια, με το υπόλοιπο smoky eye look».

Όπως κατάλαβες, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να κάνεις ένα ultra chic και γοητευτικό smokey eye look. Αρκεί να έχεις τις κατάλληλες σκιές, μια μάσκαρα και ένα μολύβι. Και, φυσικά, να ακολουθήσεις τα υπέροχα μυστικά του Θάνου Βογιατζή. Τότε, η επιτυχία σου είναι δεδομένη!

Διάβασε ακόμα: 6+1 βιβλία ομορφιάς για να δωρίσεις στον εαυτό σου την Πρωτοχρονιά


Πηγή