Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Πάρε ιδέες από τις stars και δημιούργησε εμπνευσμένα χτενίσματα με hair accessories

Μπορεί ο καιρός σήμερα να μη μας τα λέει καλά, να είναι λίγο μουντός και περίεργος για τα δεδομένα της εποχής, αλλά είμαστε σίγουρες πως αυτό είναι παροδικό. Αύριο θα είναι και πάλι μια ηλιόλουστη μέρα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε τη βόλτα μας, να απολαύσουμε τον ήλιο και τη ζέστη, αλλά θα μας δώσει και το έναυσμα να φροντίσουμε και τον εαυτό μας.

Παραδέξου το! Κι εσύ δεν έχεις καλύτερη διάθεση όταν ο ήλιος λάμπει; Σε όλες μας συμβαίνει αυτό. Κατά έναν περίεργο τρόπο όταν ο καιρός είναι καλός έχουμε κι εμείς την όρεξη να περιποιηθούμε πιο εντατικά την επιδερμίδα μας, να κάνουμε όμορφο μακιγιάζ και -βέβαια- ένα κομψό χτένισμα. Προφανώς και δεν εννοούμε ότι θα βάλουμε στην πρίζα τα εργαλεία hairstyling, αλλά πως δεν θα εφησυχάσουμε με μια απλή αλογοουρά.

Αν κι εσύ είσαι σε τέτοιο mood κάθε άνοιξη, τότε τη φετινή χρονιά δεν πρέπει να αποκλείσεις από τα χτενίσματα σου τα hair accessories. Είναι ο μοναδικός και ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις το hairstyle σου χωρίς να κάνεις απολύτως κανέναν κόπο.

Ένα scrunchie από σατέν ύφασμα ή οργάντζα, για παράδειγμα, μπορεί να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον το ponytail σου. Το ίδιο κι αν προσθέσεις σε αυτό πολλά hairclips με strass, logos ή πέρλες. Αντίστοιχα και μια oversized στέκα μπορεί να σε κάνει να εντυπωσιάσεις σε χρόνο dt. Οι stars, που θα δεις στην παρακάτω gallery, θα σε πείσουν για όλα όσα σου λέμε για τα αξεσουάρ μαλλιών και- πίστεψέ μας- θα σε κάνουν να θέλεις τώρα αμέσως να περιποιηθείς τα μαλλιά σου. Για δες τις, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Το ponytail της Margot Robbie εντυπωσίασε! Δες ακόμη 5 παραμυθένιες αλογοουρές


Πηγή