Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πόδια "βελούδο" με νέα κρέμα με ουρία

Τα απαλά πόδια είναι Νο1 ζητούμενο όλους τους μήνες του χρόνου, τουλάχιστον για τις περισσότερες γυναίκες, αν όχι για όλες. Όμως πολύ συχνά παρατηρείται αφυδάτωση και ξηρότητα, ειδικά στα πέλματα. Και, μάλιστα, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανές τον χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, παρά μόνο με καινοτόμα προϊόντα, με βάση την ουρία.

Το «μυστικό» βρίσκεται στην ποσότητα και στην αφομοίωση της ουρίας από τα πέλματα και τις φτέρνες. Ειδικά στην περίπτωση των έντονα αφυδατωμένων ποδιών, με σκληρύνσεις, ισχύει το όσο πιο πολλή, τόσο πιο καλά.

Πρόσφατα ήρθε και στη χώρα μας μια καινοτόμα κρέμα, η μοναδική πιστοποιημένη με 40% ουρία, που δεσμεύεται να κάνει τα πόδια «βελούδο». Πρόκειται για ένα εξελιγμένο, πρωτοποριακό προϊόν, αποτέλεσμα χρόνων επιστημονικής έρευνας.

Είναι η μοναδική πιστοποιημένη κρέμα ποδιών με 40% ουρία, που βοηθάει ακόμη και σε περιπτώσεις ψωρίασης.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της ουρίας

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ουρία είναι μια ουσία, που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και στο σώμα άλλων ζωντανών οργανισμών. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, παρασκευάζεται από χημικές ενώσεις σε ειδικά εργαστήρια.

Η χρήση της έχει αποδειχθεί ωφέλιμη, αφού, μεταξύ άλλων, ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζοντας ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα. Για αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως σε ενυδατικές κρέμες για τα πόδια, με διαφορετικά αποτελέσματα, όμως, κάθε φορά, ανάλογα με την ποιότητα, την περιεκτικότητα, αλλά και την αφομοίωση, που επιτυγχάνει κάθε κρέμα. Επιπρόσθετα η ουρία μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση ορισμένων δερματικών ασθενειών ή παθολογιών, όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα και η πάχυνση του δέρματος.

Θεραπεία στο σπίτι με επαγγελματικά προϊόντα

Η εταιρεία Herbifeet είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στην υγεία των ποδιών και για πολλά χρόνια επενδύει στην έρευνα, δημιουργώντας καλλυντικά και ταυτόχρονα φαρμακευτικά προϊόντα, προσφέροντας, έτσι, το βέλτιστο αισθητικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έχοντας αναπτύξει δεκάδες επαγγελματικά προϊόντα, υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων, η Herbifeet δημιούργησε και την σειρά Dermafeet με ουρία, που προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συχνό φαινόμενο τον αφυδατωμένων ποδιών, αλλά και σε άλλες παθήσεις χαρίζοντας βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότατα και την νεανικότητα του ποδιού.

Πέρα από τη μοναδική κρέμα με 40% ουρία, η σειρά Dermafeet διαθέτει κρέμες με συγκέντρωση ουρίας 10% – ιδιαίτερα κατάλληλες για την ενυδάτωση ξηρών, αφυδατωμένων ποδιών και ποδιών με ραγάδες – αλλά και κρέμες με ουρία 20%, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθολογιών, όπως οι ρωγμές και η σκληρότητα ενώ παρέχουν και μέγιστη απορρόφηση της ουρίας χαρίζοντας φρεσκάδα στο δέρμα.

Κάλοι, ένα συχνό πρόβλημα

Η υπερκεράτωση είναι αυτό που συνήθως ονομάζουμε σκληρότητα. Προέρχεται από συχνή πίεση ή τρίψιμο σε μια περιοχή του ποδιού, μετατοπίζοντας, έτσι, στρώματα του δέρματος. Υπάρχουν δύο τύποι υπερκεράτωσης. Οι τύλοι ή κάλοι και τα θηλώματα.

  • Οι τύλοι ή κάλοι: Συνήθως έχουν στρογγυλό σχήμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.
  • Τα θηλώματα: Είναι τα λεγόμενα πελματιαία κονδυλώματα, που προκαλούνται από τον ανθρώπινο ιό των θηλωμάτων.

Η επιστημονική εξέλιξη και έρευνα οδηγεί πλέον σε πολύ πιο αποτελεσματικές λύσεις, δίνοντας την δυνατότητα σε εταιρείες, όπως η Herbifeet, να αναπτύσσουν οριστικές λύσεις για την καλή υγεία των ποδιών. Ρωτήστε στα ενημερωμένα φαρμακεία και εξειδικευμένα καταστήματα για να μάθετε τις λύσεις, που προσφέρει η Herbifeet για τα δικά σας πόδια, αλλά για την σειρά Dermafeet με ουρία, που τα αποτελέσματά της θα σας εντυπωσιάσουν.


Πηγή