Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πώς τα διάσημα beauty brands συμβάλλουν στη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό

Μπορεί ο κόσμος της ομορφιάς να είναι γεμάτος φτιασίδια και λάμψη, αλλά δεν είναι μονάχα αυτό. Τα πιο διάσημα beauty brands του κόσμου με τις πρωτοβουλίες που παίρνουν καθημερινά- στη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό- δείχνουν ότι ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τον πλησίον τους.

Με έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων  να έχουν κλείσει τις πόρτες τους εν μέσω πανδημίας, έτσι ώστε να προστατεύσουν τους υπαλλήλους, αλλά και τους πελάτες τους, τα beauty brands προχωρούν ένα βήμα παραπέρα κάνοντας δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, ενώ δημιουργούν και αντισηπτικά για να «πολεμήσουν» αυτόν τον αόρατο εχθρό, που ονομάζεται Covid-19.

Μάλιστα, ορισμένες εταιρείες έχουν βάλει στην άκρη για λίγο την παραγωγή αρωμάτων και κραγιόν, δίνοντας προτεραιότητα στα αντισηπτικά, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού. Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, όμως, στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά ποια beauty brands δείχνουν έμπρακτα τη βοήθειά τους στη μάχη για τον Κορονοϊό και με ποιον τρόπο το κάνουν αυτό!

Cover photo: @cotyinc

Διάβασε ακόμα: Οι Hollywood stars μένουν σπίτι και πειραματίζονται με το μακιγιάζ και το skincare


Πηγή