Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πτήση από Βρετανία προς Αθήνα: Αν θέλετε κατεβείτε τώρα αλλιώς θα μπείτε σε 14ήμερη καραντίνα

Πτήση από Βρετανία προς Αθήνα: Αν θέλετε κατεβείτε τώρα αλλιώς θα μπείτε σε 14ήμερη καραντίνα

Είναι η στιγμή που ο πιλότος αεροπορικής εταιρείας ανακοινώνει στους επιβάτες που ταξιδεύουν για την Αθήνα ότι μόλις φτάσουν στην Ελλάδα θα μπουν σε 14ήμερη αναγκαστική καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Ο πιλότος τους λέει χαρακτηριστικά ότι αν κάποιος δεν θέλει να μπει σε καραντίνα θα πρέπει να κατέβει τώρα αλλιώς μετά δεν θα μπορεί γιατί οι πόρτες θα κλείσουν.

Μάλιστα, ο πιλότος επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από τους επιβάτες που φτάνουν Ελλάδα να μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα ενώ τόνισε ότι όποιος δεν θέλει να μπει σε καραντίνα στην Ελλάδα θα πρέπει να κατέβει.

Το αποκλειστικό βίντεο του newsbeast.gr είναι από πτήση του αεροδρομίου Gatwick με προορισμό την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον 400 Έλληνες ενώ κατά τον ερχομό τους θα εξεταστούν από συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει για τον κορονοϊό ενώ η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας. Η Ε.Ε. αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα της ενώ οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη έχουν πάρει ήδη πολύ αυστηρά μέτρα για να σταματήσει η μετάδοση του φονικού ιού.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι η χώρα με την πιο «χαλαρή» αντιμετώπιση του φονικού ιού παρά τους νεκρούς και τα εκατοντάδες κρούσματα. Μάλιστα μόλις σήμερα 20 Μαρτίου έκλεισαν τα σχολεία ενώ αποφασίστηκε να κλείνουν παμπ και κινηματογράφοι και στο Λονδίνο.


Πηγή