Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Σήμερα θέλουμε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ΚΑΙ στα νύχια μας

Πόσο ζηλεύω τους στολισμούς στις Χριστουγεννιάτικες ταινίες! Όχι, δεν μιλώ για τα δέντρα και τα στεφάνια και τα γιορτινά τραπέζια. Ζηλεύω τον εξωτερικό στολισμό, κυρίως στις μονοκατοικίες. Τα ολόφωτα σπίτια με τα χιλιάδες λαμπάκια είναι ό,τι πιο Χριστουγεννιάτικο αλλά δεν γίνεται να τα αντιγράψω γιατί ζω σε διαμέρισμα και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας μάλλον θα διαφωνήσουν. Κρεμάω λοιπόν μία σειρά φωτάκια και τελειώνει υπόθεση αλλά αν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα θα έκανα τη νύχτα μέρα (που λέει ο λόγος). Γιατί σου τα λέω όμως όλα αυτά; Λογικά έχεις μαντέψει το λόγο από τον τίτλο του σημερινού daily nailspiration…

Χθες το βράδυ έβλεπα Χριστουγεννιάτικες ταινίες μέχρι που με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και ξύπνησα θέλοντας να κρεμάσω φωτάκια μέχρι και στην κυρία Κάππα (το σκυλάκι μου). Αντί να το κάνω όμως, αποφάσισα να βρω nail art στολισμένα με Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και ναι, υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά εκεί έξω!

Οι αγαπημένες μου nail artists έχουν ζωγραφίσει μικροσκοπικά, πολύχρωμα λαμπιόνια επάνω σε νύχια δημιουργώντας τα πιο Xmas  μοτίβα και μου άρεσαν όλα. Κρατήθηκα ωστόσο και συγκέντρωσα μόνο 15 στην παρακάτω gallery για να τα μοιραστώ μαζί σου. Θέλω λοιπόν να κάνεις ένα ακόμη scroll για να τα δεις όλα όσο απολαμβάνεις το απογευματινό σου ρόφημα και θέλω επίσης να σου θυμίσω ότι από σήμερα μετράμε μόλις 10 μέρες ως τα Χριστούγεννα! Joy to the world!

Διάβασε ακόμα: Τα #VelvetNails έγιναν τάση πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα

 


Πηγή