Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Από εκεί θα καταλάβεις ότι είναι καλός στο κρεβάτι!

Εάν θέλεις να κάνεις μια σχέση ή ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ και θέλεις να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι κάποιος είναι καλός εραστής. Αν έχεις βάλει στο μάτι έναν εκπρόσωπο των ζωδίων του Νερού, δηλαδή, Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ, διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει! Μια υποσημείωση όμως χρειάζεται: Τα στοιχεία που σου περιγράφουμε πολύ πιθανό να τα βγάζει έχοντας τον Άρη στα παραπάνω ζώδια!

*Μάθε κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης του συντρόφου σου, εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος είναι αρκετά ντροπαλός και δεν θέλει να μιλά για το σεξ, αλλά ξέρει ότι είναι δύσκολο να βρεθεί με μια γυναίκα που θα τον ακούει να κλαψουρίζει για δύο ώρες για οτιδήποτε άλλο. Επίσης, ανησυχεί πολύ, ξέρεις, για τα μέτρα προφύλαξης! Στα συν του είναι ότι μπορεί να συνδεθεί μαζί σου σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο είναι καλό, επειδή στο σωματικό πιθανόν να μην έχει ιδέα τι κάνει. Του αρέσει να σε κρατά κοντά του και να αισθάνεται την αγάπη σου περισσότερο απ’ ό, τι του αρέσει το σεξ. Αλλά είναι ο τύπος που νοιάζεται για το πώς θα σε ευχαριστήσει και αν είσαι πρόθυμη να τον διδάξεις, θα αποδειχθεί καλός μαθητής. Αν πάλι, θέλεις έναν παθητικό εραστή, που θα τον κάνεις… ό,τι θέλεις, τότε είναι καλή επιλογή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι ο άντρας για ένα one night stand μαζί του για τους εξής λόγους: Ναι, θα κοιμηθεί μαζί σου στο πρώτο ραντεβού. Θα κοιμηθεί μαζί σου μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της συνάντηση σας. Αλλά, αν δεν είσαι χάλια στο κρεβάτι, δεν θα αφήσει αυτή την πρώτη συνάντηση να είναι και η τελευταία. Ο Σκορπιός αγαπά το σεξ, ακόμη και το κακό σεξ, και μπορεί να συνδέεται μαζί σου κι ας μην έχετε τίποτα κοινό ή υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σας: σε ηλικία, κοινωνική θέση και ικανότητα να επικοινωνείτε. Δεν τον νοιάζει πως ακριβώς είσαι ή τι λες, εφ’ όσον έχεις ένα ζεστό σώμα και είσαι πρόθυμη να τον δεχτείς μέσα σου. Αν το σεξ είναι το ζητούμενό σου, αυτός είναι ο άνθρωπος σου. Αλλά μαζί με την τεράστια σεξουαλική ορμή, θα λάβεις επίσης αυτά τα χαρακτηριστικά μπόνους: την ζήλια, την εμμονή, το πείσμα και μια ακόρεστη διάθεση για εκδίκηση, που μπορεί να μην αξίζει το τίμημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ο άνδρας που είτε θέλει σεξ όλη την ώρα είτε δεν το θέλει καθόλου. Μπορεί να μείνει χωρίς σεξ ένα χρόνο και τον επόμενο να ανησυχεί μήπως υπάρχουν επιπτώσεις, επειδή δεν το κάνει. Προτιμά να κάνει έρωτα με τα φώτα εντελώς κλειστά, από το φόβο του τι θα μπορούσε να δει ή να τα θέλει όλα ανοικτά, μήπως του ξεφύγει κάτι. Φοβάται ότι δεν θα είναι αρκετά καλός για εσένα. Φοβάται ότι δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσει… τα καθήκοντά του. Φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα στο κρεβάτι ή βγάζει όλες τις kinky φαντασιώσεις του. Αφήνει τις σκέψεις του να παρεμβαίνουν στην ερωτική του ζωή και αν είναι αναστατωμένος για κάτι, πιθανόν να μην υπάρξει «ανάταση» . Στα συν του είναι ότι ποτέ δεν θα συζητήσει για την σεξουαλική ζωή σας με τους άλλους, οπότε αν αυτό είναι σημαντικό για εσένα, είναι ένας καλός παρτενέρ. Αλλά, πάλι ίσως δεν έχει και τίποτα να συζητήσει…

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

4 ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν, αλλά τα πάνε καλά στο κρεβάτι!

Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα πιο παθητικά ζώδια στο κρεβάτι


Πηγή