Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σίγουρα έκανες το ίδιο beauty "λάθος" με την Kendall Jenner στην εφηβεία σου!

Η εφηβεία ήταν, είναι, και θα είναι μία δύσκολη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Γιατί εκτός από τα κλασικά (ορμόνες, αντίδραση, επαναστατική διάθεση…) αφήνει και τεκμήρια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν στην επιφάνεια και να σε γεμίσουν συναισθήματα (χαράς, νοσταλγίας… αλλά και ντροπής). Ναι, αναφέρομαι σε κάθε λογής φωτογραφικό υλικό, αλλά και σε κάθε λογής τάση που ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες υιοθετούσαμε μετά μανίας από το outfit μέχρι και το μακιγιάζ μας εκείνες τις ένδοξες εποχές (θυμίσου την τάση των emo) και φυσικά θέλουμε να ξε-χα-σου-με (αλλά το άτιμο facebook δεν μας αφήνει #ναταλεμεκιαυτα).

Γιατί τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά; Γιατί η Kendal Jenner το κορίτσι με το πλέον αψεγάδιαστο στυλ και το μίνιμαλ look αποφάσισε να μιλήσει-( για την ακρίβεια να γράψει στο app της) για τα εφηβικά της χρόνια και πιο συγκεκριμένα για το «λάθος» που έκανε τότε στο μακιγιάζ της.

«Πέρασα μια φάση στο γυμνάσιο στην οποία ήθελα να φοράω ένα τόνο μαύρης σκιάς στα μάτια μου και έντονο eyeliner. Μερικές φορές, ήθελα να φοράω έντονο eyeliner μόνο στην κάτω γραμμή των ματιών. Κανείς δεν μου έλεγε τότε οτι ήταν υπερβολή όλο αυτό! Σίγουρα έχω μάθει πολλά από τότε μέσω της δουλειάς.»

Τάδε έφη Kendall και ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μας προς ανάμνηση όλων αυτών των εποχών που κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με μαύρο μολύβι στα μάτια και gothic look.

 


Πηγή