Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σα να χειμώνιασε! Ώρα να διαλέξεις χειμερινά χρώματα για τα νύχια σου

Η ώρα άλλαξε, ο καιρός κρύωσε ακόμα περισσότερο και–πλέον- μπορούμε να πούμε ότι κάπως χειμώνιασε, no; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ σήμερα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) κρυώνω περισσότερο από κάθε μέρα.

Επειδή λοιπόν, ξύπνησα και ήθελα να φορέσω τα πιο αφράτα μου πουλόβερ, σκέφτηκα ότι… και τα νύχια μου ίσως να χρειάζονται μία χειμερινή ανανέωση. Όπως είπαμε και νωρίτερα, και τα νύχια έχουν τη δική τους γκαρνταρόμπα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Στόχος μου λοιπόν για σήμερα, ήταν να βρω τα πιο όμορφα και… λίγο διαφορετικά, χειμερινά βερνίκια. Τι εννοείς; Ασφαλώς και τα βρήκα και δεν περιορίστηκα στα 10 αλλά τα έκανα 15.

Root Beer: Αυτή η απόχρωση του καφέ είναι τάση σύμφωνα με την Pantone

Winter wardrobe

Το σημερινό mega gallery όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι αφιερωμένο στην χειμερινή nail γκαρνταρόμπα! Τα χρώματα που διάλεξα δεν είναι όλα σκούρα αλλά είναι muted (κάπως μουντά δηλαδή). Προσπάθησα να εμπνευστώ από τα χρώματα που βλέπω γύρω μου κάθε φορά που πάω τα σκυλάκια μου βόλτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρω ένα ιδιαίτερο μπλε και ένα τέλειο πράσινο, να βουτήξω «με τα μούτρα στο nude», να πάω προς το μωβ και το βρώμικο ροζ, να διαλέξω ένα universal κόκκινο και ένα κλασικό μαύρο.

Αντί όμως να σου τα περιγράφω, γιατί δεν κάνεις ένα ακόμα scroll ώστε να τα δεις όλα; Σε περιμένουν στην παρακάτω gallery και είμαι βέβαιη ότι θα λατρέψεις αυτή την πιο fresh, χειμερινή νότα στο μανικιούρ σου. Enjoy…

Gone in 60’’: Τόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου




Πηγή