Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εγκυμοσύνη: Οι φώτο που πρέπει να βγάλεις αυτήν την περίοδο της ζωής σου

Η εγκυμοσύνη είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Έχει τις καλές και τις λιγότερο καλές της στιγμές, σου υποσχόμαστε όμως ότι μετά από καιρό θα αναπολείς τις μέρες αυτές, τότε που το μωρό σου ήταν μία σταλιά και μεγάλωνε μέρα με τη μέρα στην κοιλιά σου.

Οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες περνούν πολύ γρήγορα και τσουπ… θα έρθει η στιγμή του τοκετού και ξαφνικά θα βρεθείς με ένα μωρό στην αγκαλιά. Το δικό σου μωρό. Αυτό που επί τόσους μήνες σε κλωτσούσε, αυτό που εσύ επί τόσους μήνες του τραγουδούσες, του μιλούσες και του έλεγες πόσο πολύ ανυπομονείς να το γνωρίσεις. Ήρθε λοιπόν η στιγμή αυτή.

Γιατί αξίζει να απαθανατίσεις τις στιγμές της εγκυμοσύνης σου

Αρκετές μαμάδες παραδέχονται ότι δεν έχουν πολλές φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, είτε γιατί πολύ απλά το ξεχνούσαν, είτε γιατί το θεωρούσαν γρουσουζιά, είτε για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο. Άλλες, από την άλλη, όχι μόνο θέλουν να εχουν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη τους αλλά αναθέτουν, μάλιστα, σε επαγγελματίες φωτογράφους να τις φωτογραφίσουν με τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα.

 

Σε κάθε περίπτωση, πράγματι αξίζει να έχεις φωτογραφίες από αυτό το μοναδικό ταξίδι. Είναι το ενθύμιο από μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου και ενθύμιο που μια μέρα θα κληρονομήσει και το δικό σου παιδί.

Οι φωτογραφίες που δεν πρέπει να λείπουν από το φωτογραφικό σου άλμπουμ

Είτε τις βγάλεις μόνη σου, είτε τις βγάλει ο σύντροφός σου, είτε εμπιστευτείς κάποιον επαγγελματία φωτογράφο, κάποιες φωτογραφίες δεν πρέπει να λείπουν από το φωτογραφικό άλμπουμ της εγκυμοσύνης σου. Όπως για παράδειγμα, η φωτογραφία με το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού σου, όχι μία αλλά όσες περισσότερες μπορείς φωτογραφίες με τον σύντροφο σου ή και τα μεγαλύτερα παιδιά και φυσικά μην ξεχάσεις να απαθανατίσεις και τις στιγμές λίγο πριν τον τοκετό. 

Δείτε μερικές ιδέες στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή