Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σου βρήκαμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια

Πολλές φορές αν δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να το σκεφτούμε καλά και να ψάξουμε ακόμα καλύτερα, τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα γίνονται «βάσανο» και όχι ευχάριστη διαδικασία. Συγκεκριμένες χριστουγενιάτικες προτάσεις δώρων σαν εκείνες που θα βρεις παρακάτω όμως, σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση και σου εγγυώνται ότι θα προκαλέσουν αληθινή συγκίνηση και χαρά στους δικούς σου.
 
Για τον μπαμπά…
 
Το POLO BLUE EAU DE PARFUM, μια φινετσάτη και εκλεπτυσμένη εκδοχή του κλασσικού POLO BLUE EAU DE TOILETTE, ισορροπεί ανάμεσα στη δροσερή φρεσκάδα του περγαμόντου και του κάρδαμου και στην αισθησιακή ένταση του βετιβέρ και των κεχριμπαρένιων ξύλων.
 
 
Για τη μαμά…
 
AW17 SE3403 SFSLX XMAS SET FRONT RGB Web 2000px 300dpi
Ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης της επιδερμίδας, μια νέα ρουτίνα ομορφιάς από τη Shiseido! Με την αγορά της νέας κρέμας Bio-Performance Lift Dynamic Cream 50ml με μοναδικές ιδιότητες lifting, παίρνετε δώρο τoν ενεργοποιητή ομορφιάς Ultimune Power Infusing Concentrate για το πρόσωπο και τα μάτια, σε συσκευασίες 10ml και 3ml αντίστοιχα, μαζί με την κρέμα ματιών Lift Dynamic Eye Cream 3ml.
 
Για τον αδερφό…
 
LM XMAS copy
O ανατρεπτικός Jean Paul Gaultier μας μεταφέρει στο κλίμα των γιορτών με τον ομορφότερο τρόπο, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας τO αγαπημένo άρωμα Le Male μέσα σε χιονόμπαλες.
 
 
Για την αδερφή…
 
F539 TRI AXE NOEL 2017 P07B Poison DA F39 copy
 
Το Poison Girl του Dior είναι μια γκουρμέ πρόκληση. Mια αισθησιακή παγίδα, που ωστόσο αποφεύγει τις υπερβολικά γλυκές και ζαχαρωτές νότες. Προκαλεί και ξεσηκώνει τις αισθήσεις”, δηλώνει ο αρωματοποιός François Demachy που δημιούργησε το γλυκόπικρο floral άρωμα, κομψό σύμφωνα με τον τρόπο του Dior.
 
Για τον παππού…
 
KIT SHAVE XM17 A0X BRNZ
Για απαλό, άνετο και παραδοσιακό ξύρισμα, το The Body ShopShave away kit είναι ότι πρέπει. Περιλαμβάνει την κρέμα Maca Root Shave Cream και το πινέλο ξυρίσματος Wooden Shaving Brush.
 
Για τη γιαγιά…
 
Rose 100ml
Η Roger&Gallet δημιουργεί ένα ακόμη μοναδικό σετ Eau de Parfum που περιλαμβάνει ένα άρωμα Roger&Gallet 50ml,
ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml.
 
Και να μην ξεχνάμε ποτέ την κολλητή φίλη… που είναι άλλωστε και εκείνη σαν οικογένεια
 
CHNY GOOD GIRL GLITTER Packshot white back LR copy
Ο οίκος Carolina Herrera κυκλοφορεί μια συλλεκτική εκδοχή του, το Good Girl Glitter.Το άρωμα αναδεικνύεται μέσα από το μπουκάλι σε σχήμα ενός ψηλού τακουνιού διακοσμημένο με μπλε glitter.
 
 

Πηγή