Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η συνταγή που έχει κατακτήσει το ίντερνετ και είναι βάλσαμο για το στομάχι

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το διαδικτυακό κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συμβουλές που αφορούν την υγεία του πεπτικού συστήματος, τη χρονιά που φεύγει.

Oι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, οι διατροφικές μας συνήθειες, το στρες, οι συνθήκες εργασίες και η αναμέτρηση με τον εαυτό μας και τις ανάγκες του μπορούν να αποτελέσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία του πεπτικού μας συστήματος. Ενα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα αυτή τη στιγμή, το Pinterest, έχει γίνει εργαλείο τόσο για την διαμόρφωση όσο και την εξάπλωση των τάσεων σε μόδα, διακόσμηση, υγεία και άλλους τομείς της ζωής μας.

Οι αναζητήσεις στο Pinterest για την υγεία του πεπτικού συστήματος αυξήθηκαν κατά 251% τη χρονιά που φεύγει. Μια συνταγή φαίνεται ότι έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον των διαδικτυακών χρηστών (οι αναζητήσεις ξεπερνούν τις 39.000), πραγματικά ευεργετική για την υγεία του πεπτικού συστήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά αποτελεσματικά στις στομαχικές διαταραχές και στο κρυολόγημα. Αληθινό βάλσαμο.

Η συνταγή που έχει κατακτήσει το ίντερνετ και είναι βάλσαμο για το στομάχι, στο bovary.gr 


Πηγή