Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα λαχταριστά συστατικά του Botanic Therapy δημιουργούν το πιο απολαυστικό brunch menu!

Η σειρά Botanic Therapy της Garnier είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους! Στο απολαυστικό «μενού» της, βρίσκουμε αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά μας και τα αποτελέσματα φαίνονται από το πρώτο λούσιμο. Επίσης, οι μεθυστικές μυρωδιές και οι πλούσιες υφές τους δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο! Με τις γιορτές όμως να είναι ήδη εδώ, η Garnier και το Estrella (το #1 brunch location της πόλης) αποφάσισαν να μας δώσουν έναν ακόμη λόγο για να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Botanic Therapy.

Τα λαχταριστά συστατικά της αγαπημένης μας σειράς περιποίησης μαλλιών αποτέλεσαν έμπνευση για τον Head Chef του Estrella, Δημήτρη Κοπαράνη και έτσι δημιουργήθηκαν οι #SintagesAgapis για το πιο νόστιμο Brunch!

sintages agapis TableTent BACK 13x18

Ναι, πολύ καλά διάβασες! Το σιρόπι σφένδαμου της σειράς Botanic Therapy Maple Healer, το μέλι της σειράς Honey Treasure και η βρώμη της σειράς Oat Milk Delicacy έγιναν τα σtar συστατικά για το πιο λαχταριστό brunch menu mε την υπογραφή του Estrella και του Δημήτρη Κοπαράνη!

sintages agapis TableTent FRONT 13x18 copy

Ο chef εμπνεύστηκε από τους ίδιους «θησαυρούς» που ενέπνευσαν και τους ειδικούς στα εργαστήρια της Garnier και το γευστικό αποτέλεσμα μπορείς να το απολαύσεις και εσύ!

Μπορείς να παραγγείλεις τις #SintagesAgapis στο Estrella ως και τις 21 Δεκεμβρίου και παράλληλα να πάρεις μέρος στον Instagram διαγωνισμό… αν καταφέρεις να φωτογραφίσεις το πιάτο σου πριν το φας (εμείς επιστρατεύσαμε όλη μας την εγκράτεια για την τέλεια λήψη)! Για να καταλάβεις τι εννοούμε… Ιδού τα maple Healer Pancakes εμπνευσμένα από τη σειρά Botanic Therapy Maple Healer.

FL6A1898 copy

Και εδώ τα Honey Treasure Pancakes με έμπνευση τη σειρά Honey Treasure!

FL6A1887 copy

Τέλος, το healthy Oat Milk Delicacy Smoothie Bowl με έμπνευση από τη σειρά Oat Milk Delicacy…

FL6A1872 copy

Οι #SinagesAgapis είναι μικρά γευστικά αριστουργήματα και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις! Πες μας τώρα… Πόσο πιο cool μπορεί να γίνει η αγαπημένη μας Garnier;!


Πηγή