Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα μυστικά του μακιγιάζ για να αναδείξεις τα δυνατά σου χαρακτηριστικά

Μετά από ένα πολύμηνο lockdown, επιστρέψαμε ξανά στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και είμαστε επιτέλους ελεύθερες να βγούμε έξω και να δειπνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το foundation, τα αγαπημένα μας μολύβια και κραγιόν είχαν μείνει στην άκρη παραπονεμένα και περίμεναν πώς και πώς να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά. Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές έχουμε ήδη αρχίσει να επιμελούμαστε περισσότερο το μακιγιάζ και την επιδερμίδα μας.

Επιστροφή στη beauty ρουτίνα μας

Η μάσκα προστασίας παραμένει απαραίτητο αξεσουάρ της ζωής μας ωστόσο οδεύουμε ολοταχώς προς την μετά-covid εποχή. Φέτος όλοι οι κορυφαίοι makeup artists προτείνουν να αναδείξουμε στο έπακρο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς όμως υπερβολές.

 

Οι τάσεις στο καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι φρέσκες, ανάλαφρες και συμπεριλαμβάνουν φυσικά το κραγιόν, που επιστρέφει δυναμικά μετά από καιρό. Κάπου εδώ να σου θυμίσω ότι μπορείς πάντα να πειραματιστείς με την εικόνα σου, να δοκιμάσεις νέα χρώματα, προϊόντα και υφές ώστε να καταλήξεις σε αυτά που σου αρέσουν. Ας δούμε όμως τώρα πώς θα τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Μικρά καθημερινά μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά

1) Επένδυσε σε μία καλή μάσκαρα.

Είναι το προϊόν που θα ολοκληρώσει κάθε μακιγιάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιο φυσικά looks. Αν όμως θες extra ένταση, χρησιμοποίησε ένα kajal μολύβι εσωτερικά στο μάτι για να κάνεις το βλέμμα ακόμα πιο σαγηνευτικό.

2) Χρησιμοποίησε γήινες αποχρώσεις στα μάτια.

Αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, χρυσού καθώς και οι ιριδίζουσες σκιές θα φωτίσουν το βλέμμα και θα δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

3) Τόνισε το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου.

Με ένα μολύβι χειλιών σχεδίασε το περίγραμμα και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα κραγιόν κοντά στους αγαπημένους σου τόνους. Τα ροδακινί, ροζ και nude κραγιόν είναι ό,τι πιο fresh για το φετινό καλοκαίρι.

4) Δώσε έμφαση στα φρύδια.

Τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Φρόντισε να περιποιείσαι το σχήμα με ένα βουρτσάκι και ένα μολύβι χωρίς απαραίτητα να τα τελειοποιείς. Συμπλήρωσε τυχόν κενά και ολοκλήρωσε με ένα gel φρυδιών. Στόχος να δείχνουν όσο πιο φυσικά και ατημέλητα γίνεται.

tess

Πηγή κεντρικής: @ashleygraham


Πηγή