Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα νύχια της Elle Fanning πρέπει να μπουν σε βιτρίνα δίπλα στα φορέματα του Met Gala

Η Elle Fanning είναι η όχι-και-τόσο-μικρούλα ηθοποιός που λατρεύουμε εδώ στο beauty department toυ queen.gr. Τα looks της ποτέ δεν μας απογοητεύουν και στο Met Gala περιμέναμε να πούμε ένα τεράστιο WOW! Είτε για τα μαλλιά, είτε για το μακιγιάζ της. Η ηλικία και η φρεσκάδα της βλέπεις, της επιτρέπουν να τολμά και να δείχνει υπέροχη πάντα όμως…. Το WOW! Ειπώθηκε για τα νύχια της αυτή τη φορά (αν και ήταν υπέροχη στο σύνολο).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

When it comes to #nails this is my take on CAMP ? @ellefanning dressed in @miumiu #nails by me using @Essie pierced with @ericasmt20 and charmed with vintage charms from @evvintagecollective ? #hair by @justjenda #makeup by @erinayanianmonroe styled by @samanthamcmillen_stylist rings by @tiffanyandco

A post shared by Nails by Mar y Soul (@nailsbymarysoul) on

Η nail artist της Mar y Sol Inzerillo δημιούργησε ένα μικρό αριστούρτγημα στα χέρια της με vintage charms κρεμασμένα στα μακριά της νύχια! Το βερνίκι που χρησιμοποίησε, αυτό το έντονο φούξια, ήταν το Strike a Rose της Essie και ταίριαξε με το campy Miu Miu σύνολο που φόρεσε στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@ellefanning a.k.a. MIU-alibu Barbie in her #MetGala #Camp look? #nails by #nailsbymarysoul in @Essie ‘Strike a Rose’ with vintage charms from @evvintagecollective ? #ElleFanning styled by @samanthamcmillen_stylist in @miumiu @tiffanyandco #hair by @justjenda #makeup by @erinayanianmonroe

A post shared by Nails by Mar y Soul (@nailsbymarysoul) on

Φυσικά, δεν πρόκειται για αληθινά νύχια ούτε και ένα μανικιούρ που θα κάναμε ένα τυχαίο Σάββατο. Είναι αδύνατον να κάνις οτιδήποτε με αυτά τα στολίδια στα χέρια όμως, πραγματικά, αυτό το μανικιούρ και συνολικά η εμφάνιση της υπέροχης Elle ήταν ένα από τα απόλυτα highlights της βραδιάς για εμάς. Ποια ήταν τα άλλα; Θα τα αναλύσουμε μέσα στην ημέρα, μείνει συντονισμένη!

Διάβασε ακόμα: Aπό τη Νέα Υόρκη με αγάπη: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Met Gala 2019

 

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή