Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πώς ευχήθηκαν Τζούλια Ρόμπερτς και Μισέλ Φάιφερ στον Τζορτζ Κλούνεϊ για τα γενέθλιά του

Πώς ευχήθηκαν Τζούλια Ρόμπερτς και Μισέλ Φάιφερ στον Τζορτζ Κλούνεϊ για τα γενέθλιά του

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και μέχρι πριν λίγα χρόνια, ένας από τους ορκισμένους εργένηδες. Μέχρι, δηλαδή, να γνωρίσει την Αμάλ Αλαμουντίν, στο πρόσωπο της οποίας βρήκε τη γυναίκα που θα τον οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί θα δημιουργούσαν οικογένεια.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είχε γενέθλια, κλείνοντας τα 58 έτη. Και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ξέχασαν τον γόη του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους δύο καλές του φίλες, η Τζούλια Ρόμπερτς και η Μισέλ Φάιφερ, οι οποίες θέλησαν να του ευχηθούν διαδικτυακά, μέσα από τρυφερά posts.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, μία παλαιότερη κοινή φωτογραφία της με τον Κλούνεϊ, την οποία συνόδευσε με διάφορα εικονίδια. Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι, ενώ έχουν συνεργαστεί και κινηματογραφικά.

Μία φιλία χρόνων τον συνδέει και με τη Μισέλ Φάιφερ, με την οποία μάλιστα στο παρελθόν είχαν βάλει στοίχημα για το πότε θα παντρευτεί ο ηθοποιός. Και το οποίο τότε είχε χάσει η συνάδελφός του, μαζί και η Νικόλ Κίντμαν η οποία επίσης συμμετείχε σε αυτό. Και το παλιό χαμένο στοίχημα ήταν και ο λόγος που η Φάιφερ επέλεξε να του ευχηθεί, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από το γάμο του με την Αμάλ.


Πηγή