Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα σκούρα κραγιόν είναι τάση και να πώς πρέπει να τα φορέσεις το 2021

Το κραγιόν είναι το μόνο «χαμένο» καλλυντικό του 2020, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Το παραμερίσαμε, το αφήσαμε στην άκρη για αρκετό καιρό και υπήρχε λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο. Βλέπεις, ο κορονοϊός και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας δεν επέτρεπε στο κραγιόν μας να φανεί. Άρα, πολλές από εμάς δεν το χρησιμοποιούσαμε.

Μέχρι που… άλλαξαν οι συνθήκες εργασίας, σχεδόν όλες πλέον δουλεύουμε από το σπίτι και τα Zoom meetings έχουν πάρει «φωτιά». Να, λοιπόν, η ευκαιρία να φορέσουμε τα όμορφα κραγιόν μας και πάλι και δη τα σκουρόχρωμα. Γιατί χειμώνας χωρίς σκούρα κραγιόν δεν γίνεται.

Καλά τα nude και τα ροζ, αλλά θέλουμε να συμβαδίζουμε και με τον καιρό και το κλίμα. Και ο κρύος, χειμερινός καιρός, η συννεφιά και η μουντάδα επιτάσσουν να φορέσουμε dark αποχρώσεις στα χείλη μας.

Και όταν λέμε dark εννοούμε μπορντό, μοβ σκούρα, berry, καφέ κραγιόν που θα μας κάνουν να δείχνουμε τόσο θηλυκές και sexy όσο επιτρέπεται πίσω από την κάμερα του υπολογιστή μας. Άσε που θα δώσουν ένα extra boost στην ήδη επιβαρυμένη- από τις τελευταίες εξελίξεις του κορονοϊού- διάθεσή μας.

Κάνε scroll, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και δες πώς μπορείς να βαφτείς με σκούρα κραγιόν. Όχι μόνο, όμως… Ανακάλυψε και τα ωραιότερα dark lipsticks, που μπορείς να βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι ευθύς αμέσως. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις συνεχίζονται!

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο hack για να μη μουτζουρωθείς ποτέ ξανά με το eyeliner


Πηγή