Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 10 απαραίτητα για την τσάντα του γυμναστηρίου σου

Ποιός είπε ότι πρέπει στο γυμναστήριο να πηγαίνουμε απεριποίητες; Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε να εμφανιζόμαστε στο μάθημα αεροβικής με αιλάινερ και τόνους foundation! Μπορούμε όμως να έχουμε εξασφαλίσει για την όψη μας μια διακριτική περιποίηση η οποία θα μας κάνει να νιώθουμε ασφαλής. Γιατί που ξέρεις φίλη μου αν θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου την ώρα που κάνεις τα χιλιόμετρά σουπάνω στο διάδρομο; Μια φυσική ομορφιά είναι πάντα πολύ πιο σέξι από οποιοδήποτε επιτηδευμένο λουκ. Δες λοιπόν με τί ακριβώς πρέπει να γεμίσεις την τσάντα του γυμναστηρίου σου, την επόμενη φορά που θα πας για προπόνηση ώστε:

Να μην έχεις μαύρους κύκλους

Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear της Clinique

 

Ένα μοναδικό μίγμα από πολυμερή και σιλικόνες συνεργάζεται για να προσφέρει μία σταθερή σύνθεση μεγάλης διαρκείας, που θα παραμείνει άθικτη όλη την ημέρα. Μόλις στεγνώσει, η σύνθεση δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ, ανθεκτικό στην εφίδρωση, που θα παραμένει τέλειο όλη την ημέρα.

Να έχεις καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια

Wet Look Brows της Catrice
WetLookBrows

Το διαφανές τζελ, με το πολύ γυαλιστερό φινίρισμα, δίνει σχήμα στα φρύδια, τιθασεύει τις μικρές, ατίθασες τρίχες και παράλληλα χαρίζει εκφραστικότητα, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο εξασφαλίζει μία ομαλή εφαρμογή. Και μία ακόμη συμβουλή: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη και στα βλέφαρα.

Έντονο ματ χρώμα στα χείλη που μένει ανέπαφο

PURE COLOR ENVY PAINT-ON LIQUID LIPCOLOR της Estee Lauder

PureColorEnvyPaint OnLiquidLipColor ProductonWhite VioletteTrioNOAMorGlobalTrio Global ExpiryDecember2018 FINAL

Δεν φεύγει από τα χείλη ό,τι και αν συμβεί. Προσφέρουν πλήρη κάλυψη με ματ αποτέλεσμα με μια ελαφριά υγρή σύνθεση που διαρκεί. Διαμορφώνουν περίγραμμα των χειλιών με ένα απαλό πέρασμα που διαρκεί άνετα έως και 8 ώρες.

Ενυδατωμένα χείλη με απαλό χρώμα

Dior Lip Glow του Dior

F002703009 HoloPurple DiorAddictLipGlow F39

Tο απόλυτο balm χειλιών που αναβιώνει το χρώμα, ανανεώνεται και κυκλοφορεί σε 10 νέες αποχρώσεις. Η υπέροχη σύνθεση του Lip Glow έχει γίνει το must-have προϊόν που δεν αποχωρίζονται οι γυναίκες καθώς ενυδατώνει τα χείλη και αναδεικνύει ορατά το χρώμα τους. Πρόκειται για το απαραίτητο balm μέσα στην τσάντα.

Δες τα υπόλοιπα προϊόντα στο παρακάτω φωτογραφικό gallery

 

 

 

 


Πηγή