Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα #GlamNails είναι πάντα επίκαιρα και η Beyoncé το γνωρίζει καλά

Εδώ και περίπου έναν μήνα η άνοιξη έχει μπει για τα καλά με το Instagram, τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας και τις celebrities να μας έχουν προϊδεάσει για τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια τους επόμενους μήνες. Ως τώρα, λοιπόν, έχουμε δει τα all-time classic nude & milky nails, αλλά και τις παστέλ αποχρώσεις να προτείνονται και να δοκιμάζονται από πολλές stars και Fashion Houses σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δεν υπάρχει, άλλωστε, τίποτα πιο chic από γαλακτερά μανικιούρ ή από ρομαντικά nail art σε pastel ροζ ή baby blue αποχρώσεις. Συμφωνείς; Έτσι είναι, μόνο που… η Beyoncé έχει άλλη άποψη. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να πάει κόντρα στις top τάσεις της άνοιξης και να κάνει κάτι πιο grande.

Τόλμησε, λοιπόν, ένα γαλλικό μανικιούρ, όχι έτσι όπως το ξέρουμε με λευκή γραμμή, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας bronze-χρυσή γραμμή. Έδωσε glam vibes στο μανικιούρ της και σε εμάς την έμπνευση που χρειαζόμασταν για το επόμενο ραντεβού μας στο nail bar.

Γιατί η αλήθεια είναι πως το glam στοιχείο δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, όμως εμείς το βάλαμε στην άκρη λόγω των δύσκολων συνθηκών που ζούμε με τον κορονοϊό τον τελευταίο έναν χρόνο. Ας γίνει, λοιπόν, η Queen Bey η αφορμή να αγαπήσουμε και να βάλουμε και πάλι στο μανικιούρ μας λίγες (ή πολλές) δόσεις glam. Τα #GlamNails, άλλωστε, είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, και η Beyoncé το ξέρει καλά.

Για να δεις το μανικιούρ της κάνε scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Αυτή η μάσκα ομορφιάς έχει γίνει viral στο TikTok για πολύ συγκεκριμένο λόγο


Πηγή