Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του Σέργιου -Τι θα δούμε την Πέμπτη | GASTRONOMIE

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Κωνσταντής και Δρόσω
Κωνσταντής και Δρόσω

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο του Θέμελη, στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σε ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες»…

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr


Πηγή