Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τελικά τα αρώματα έχουν ημερομηνία λήξης;

Το άρωμα είναι προσωπική υπόθεση για τον κάθε άνθρωπο. Άλλοι έχουν ένα signature άρωμα που δεν το αλλάζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν, ενώ άλλοι λατρεύουν να δοκιμάζουν διαφορετικές μυρωδιές και να τις εναλλάσσουν ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή τους.

Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς έχω βρεθεί να έχω στο μπουντουάρ μου πάνω από δέκα διαφορετικά μπουκαλάκια με αρώματα. Άλλα με πιο ελαφριές μυρωδιές, άκρως καλοκαιρινά, και άλλα πιο βαριά και «επιβλητικά», για τον χειμώνα.

Πρόσφατα, λοιπόν, και κάνοντας ένα ξεσκαρτάρισμα σε νεσεσέρ και ντουλάπια βρήκα ένα ακόμα μπουκάλι με άρωμα, το οποίο είχα εντελώς ξεχάσει. Δε θυμόμουν την ύπαρξή του, παρόλο που είχα δώσει αρκετά χρήματα για να το αποκτήσω. Και αμέσως αναρωτήθηκα: «Τώρα αυτό είναι καλό; Μπορώ να ψεκαστώ ή… έχει λήξει;».

Αμέσως σκέφτηκα ότι κι εσύ μπορεί να έχεις βρεθεί στη θέση μου και να έχεις την ίδια απορία. Έκανα, λοιπόν, την έρευνά μου, ρώτησα και έμαθα και πήρα την απάντηση που περίμενα εναγωνίως. Τελικά, τα αρώματα έχουν ημερομηνία λήξης; Εσύ τι πιστεύεις; Στην παρακάτω gallery θα σου λυθεί κάθε μα κάθε απορία!

Διάβασε ακόμα: 6 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια για να είσαι κομψή όσο μένεις στο σπίτι


Πηγή