Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το ένα καλύτερο από το άλλο – Τα 5 πιο hot make up trends της άνοιξης

Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου! Ξέρω πως έχει πάρα πολύ κρύο και χιόνια κατά τόπους στην Ελλάδα και πως το σκηνικό είναι χειμερινό παρά ανοιξιάτικο, αλλά… who cares? Θέλω να σκέφτομαι την άνοιξη, τις λιακάδες και τα ανθισμένα λουλούδια αφού διανύουμε τον Μάρτιο.

Εντάξει! Και τις τάσεις ομορφιάς για την άνοιξη 2022. Παραδέξου το κι εσύ… Δεν σ’ αρέσει που κάθε φορά που αλλάζει η εποχή έρχονται και νέα beauty trends που μας προκαλούν να τα δοκιμάσουμε; Εμένα αυτό με ενθουσιάζει. Και ψάχνοντας, λοιπόν, τι νέο θα δούμε αυτήν την άνοιξη, εντόπισα τα 5 πιο hot make up trends της σεζόν.

Το 2022 θα φοράς το ρουζ αλλιώς! 6 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

Πρόκειται για τάσεις μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κι εσύ μία που να σε αντιπροσωπεύει 100%. Ανακάλυψέ τις, λοιπόν, παρακάτω και ξεκίνα το «παιχνίδι»!

Τα 5 πιο δημοφιλή make up trends της άνοιξης

#1 Glitter στα μάτια

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, οι τάσεις ομορφιάς της δεκαετίας του ’90 και του ’00 κάνουν δυναμικό comeback το 2022 και μαζί τους φέρνουν… πολλή λάμψη. Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, πες «ναι» στο glitter στα μάτια και γίνει η glam queen της σεζόν. Μην το φοβηθείς! Τόσο καιρό με την πανδημία το στερηθήκαμε. Τώρα είναι η ώρα να του δώσουμε… να καταλάβει.

#2 Barely there makeup

barely there makeup

Που σημαίνει… Ίσα-ίσα βαμμένη. Το «κλειδί» για αυτό το look είναι να ακολουθήσεις κατά γράμμα τη ρουτίνα ομορφιάς σου – καθαρισμός προσώπου, ενυδατική κρέμα, αντηλιακό- και να ολοκληρώσεις με πούδρα, lip balm, ρουζ και highlighter για ένα λαμπερό φινίρισμα.

#3 Statement ρουζ

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Την άνοιξη του 2022 μη φοβηθείς το έντονο ρουζ. Οίκοι Μόδας, όπως Carolina Herrera και Anna Sui το πρότειναν στην πασαρέλα… Γιατί κι εσύ να μην το δοκιμάσεις; Αίσθηση υγείας και φρεσκάδας θα χαρίσει, άλλωστε, στο πρόσωπό σου.

#4 Glossy χείλη

lip gloss

Και ζουμερά χείλη εκ φύσεως να μην έχεις δεν πειράζει! Με το lip gloss που θα φοράς τη φετινή άνοιξη θα δώσεις στα χείλη σου αυτό το juicy αποτέλεσμα που τόσο καιρό αναζητούσες. Πάρε lip gloss σε κάθε πιθανή απόχρωση αυτήν τη σεζόν και ευχαριστήσου το.

#5 Κόκκινο κραγιόν

Κλασικό, διαχρονικό κόκκινο κραγιόν. Αυτό το item θηλυκότητας δεν μπορεί να λείπει από κανένα νεσεσέρ και από τα ανοιξιάτικα make up looks σου. Μην το φοβηθείς! Φόρεσέ το πρωί και βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Κόκκινο κραγιόν: Super fresh τρόποι για να το φορέσεις το πρωί + 10 θρυλικές αποχρώσεις

  • Lip glow up! Τα lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν για τον υπόλοιπο χειμώνα




Πηγή