Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βερύκιος για Κοντομηνά: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Για τον θάνατο του θέλησε να πει δυο λόγια μέσα από τον αέρα του Happy Day o Δήμος Βερύκιος με τον οποίο ο επιχειρηματίας εκτός από συνεργασία διατηρούσε και φιλία.

«Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: “Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα» είπε συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο νοσοκομείο και δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποί του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο».


Πηγή